¨

Drabssigtede mænd får forlænget deres varetægtsfængsling efter dødsbrande

Foto: Privatfoto & René Lind

De to mænd, der er sigtet for drabene på Kiehn Georg Andersen og Poul Frank Jørgensen, sidder fortsat fængslet i fire uger.

De to mænd, der er sigtet i drabssagerne i Ruds Vedby og Vemmelev har torsdag fået forlænget deres varetægtsfængsling med fire uger ved Retten i Næstved.

Mændene er selv gået med til en frivillig forlængelse.

Det skriver Sjællandske.

De to sigtede er henholdsvis en 42-årig mand og en 34-årig mand. Allerede ved grundlovsforhøret tilstod den 42-årige delvist og erkendte de faktiske forhold, mens den 34-årige nægtede sig skyldig.

Sidstnævnte er kun fængslet for drabet i Ruds Vedby, da dommeren ikke fandt det sandsynliggjort, at han havde tilknytning til drabet i Vemmelev.

Baggrunden for varetægtsfængslingen var begrundet mistanke om at have udøvet grov vold med døden til følge samt brandstiftelse.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

To dødsbrande

De to mænd blev anholdt den 21. juni på en adresse i Sneslev mellem Ringsted og Haslev. De er begge fra lokalområdet.

68-årige Kiehn Georg Andersen blev fundet dræbt i en sø i Blæsinge Grusgrav den 25. april. Fem dage forinden brændte hans hus, og Kiehn Georg Andersen blev efterfølgende efterlyst af politiet.

Knap to måneder senere blev 80-årige Poul Frank Jørgensen fundet dræbt på sin udbrændte bopæl i forbindelse med slukningen af branden i landejendommen. Det viste sig senere, at Poul Frank Jørgensen blev dræbt umiddelbart inden, der blev sat ild til hans hus på Slagelse Landevej ved Vemmelev.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App