Job og praktik

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere. Det drejer sig om journalister, fotografer, teknikere, supportere og andet.


PLAY-manager til TV2 ØST


TV2 ØST søger en dygtig tilrettelægger med digitale kompetencer til en nyoprettet stilling som PLAY-manager.


Stadig flere benytter streaming til at få fat i netop det indhold, der interesserer dem på netop det tidspunkt, der passer dem. Det skal vi imødekomme ved at udvikle formater, som gør vores nyheder og aktualitets-indhold mere attraktivt på vores play-platforme. 


Du skal bruge al din tid på målrettet at udvikle, screene og udgive TV2 ØST’s indhold på de to streamingtjenester TV2 ØST PLAY og TV 2 PLAY.


Du skal følge den daglige indholdsproduktion tæt, og hele tiden have grundig indsigt i de historier, vi arbejder med. Du formaterer, redigerer og udgiver indholdet i tæt samarbejde med dagens nyhedsredaktør og redaktøren for forproduktion.


Vi søger en manager, som:

  • har indsigt i streaming og tilhørende data
  • har lyst til at kuratere og formidle indhold
  • er grundig, handlekraftig og ambitiøs
  • ser muligheder frem for begrænsninger
  • både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre


Redigerings-erfaring er et plus, men har du ikke den kompetence, er vi parat til at give dig den.


Vi har netop taget en ny PLAY-app i brug med en funktionalitet, der giver dig de bedste forudsætninger for at imødekomme brugernes forventninger. 


Vi har desuden høje forventninger til det nye samarbejde med TV 2 PLAY, og du får en nøglerolle i dette samarbejde.


Du kan få uddybet jobindholdet og vores forventninger til dig ved at kontakte publiceringschef Svend Ploug på telefon 30 65 27 40 og mail: svpl@tv2east.dk 


Send din ansøgning til job@tv2east.dk - Vi skal have den senest onsdag den 5. januar 2022, og forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 2 i det nye år. Uopfordret ansøgning

Har du sans for medier, er du et gudsbenådet TV-talent og betragter du TV2 ØST som stedet for dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med medier, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.

 

Praktikant eller elev på TV2 ØST
Praktikant som led i journalistuddannelsen
For at komme i betragtning skal du optages på journalistuddannelsen ved universitetet i Roskilde eller Odense eller på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne.

 

FTP-elev
Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.
Send din ansøgning til Kasper Thor.

 

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til rist@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 44.

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Rikke Stokholm på rist@tv2east.dk

 


Ansøgninger kan også sendes til:
TV2 ØST
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg

 

Om TV2 ØST:

TV2 ØST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 500.000 indbyggere fra Sjællands Odde i nord til Gedser i syd. Fra Skælskør i vest til Stevns i øst.

I et moderne og nyrenoveret mediehus i Vordingborg er vi 100 medarbejdere, som producerer indhold til tv, web, sociale medier og nu også til podcast. Vi er desuden nyhedscenter for TV 2 NYHEDERNE, og har derfor et tæt samarbejde med dem.

Vi har et stærkt sammenhold i et godt og trygt arbejdsmiljø med en god og venskabelig omgangstone. En flad struktur og en stor idérigdom er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling.

Fortælleglæde og engagement er vores kvalitet og adelsmærke. Hver dag møder vi op med det formål at have mennesker, overraskelser og handling med i vores indhold.


Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin