Job og praktik

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere. Det drejer sig om journalister, fotografer, teknikere, supportere og andet.


Kritisk og dagsordensættende journalist

TV2 ØST har brug for en dygtig journalist til at indgå i vores fagmedarbejder-gruppe.


Vores fagmedarbejdere er trukket ud af det daglige nyhedsræs, så de kan gå grundigere til værks og skabe mere gennemarbejdede og gerne dagsordenssættende historier. Du vil hovedsageligt dække familie- og uddannelsesområdet, som omfatter bl.a. hele uddannelsesområdet, socialsager, der omhandler børn, daginstitutionsområdet m.m. Det er et stofområde, som vi i de seneste år har givet høj prioritet på alle platforme. Det fortsætter vi med, og du skal følge stofområdet tæt og opbygge kilderelationer for at lave historier på tværs af web, tv og sociale medier. Som udgangspunkt har vi et leveringskrav på én historie om ugen.


Vi søger en reporter, som:

• trives med længere deadlines og kan lide at sætte dagsordenen

• har næse for den gode historie

• har erfaring med at søge aktindsigter og evner at omsætte det til skarpe nyhedshistorier

• evner at researche på flere sideløbende historier samtidig

• har interesse i familie- og uddannelsesområdet

• har lyst til at formidle på både web, tv og sociale medier

• er grundig, handlekraftig og ambitiøs

• ser muligheder frem for begrænsninger

• både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre


Vi har først og fremmest fokus på dine journalistiske kompetencer, og TV-erfaring er et plus, men har du ikke den kompetence, er vi parat til at give dig den.


Du kommer til at sidde med i en gruppe, der har en central rolle i vores nyhedsproduktion. Den består af i alt fem fagmedarbejdere med hver sit stofområde og en redaktør.


Nyhedschef Anders Riisgaard er parat til at uddybe jobindholdet og vores forventninger til dig. Han træffes på telefon 60 82 87 07 eller på mail: anri@tv2east.dk


Send din ansøgning til job@tv2east.dk. Vi skal have den senest tirsdag den 30. november 2021, og forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 49.Uopfordret ansøgning

Har du sans for medier, er du et gudsbenådet TV-talent og betragter du TV2 ØST som stedet for dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med medier, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.

 

Praktikant eller elev på TV2 ØST
Praktikant som led i journalistuddannelsen
For at komme i betragtning skal du optages på journalistuddannelsen ved universitetet i Roskilde eller Odense eller på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne.

 

FTP-elev
Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.
Send din ansøgning til Kasper Thor.

 

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til rist@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 41 i 2021. (Normalt uge 44).

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Rikke Stokholm på rist@tv2east.dk

----

Ansøgninger kan også sendes til:
TV2 ØST
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg

 

Om TV2 ØST:

TV2 ØST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 500.000 indbyggere fra Sjællands Odde i nord til Gedser i syd. Fra Skælskør i vest til Stevns i øst.

I et moderne og nyrenoveret mediehus i Vordingborg er vi 100 medarbejdere, som producerer indhold til tv, web, sociale medier og nu også til podcast. Vi er desuden nyhedscenter for TV 2 NYHEDERNE, og har derfor et tæt samarbejde med dem.

Vi har et stærkt sammenhold i et godt og trygt arbejdsmiljø med en god og venskabelig omgangstone. En flad struktur og en stor idérigdom er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling.

Fortælleglæde og engagement er vores kvalitet og adelsmærke. Hver dag møder vi op med det formål at have mennesker, overraskelser og handling med i vores indhold.


Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin