Job & praktik

Er du interesseret i job og praktik på TV2 ØST? Så læs mere her.


Administrerende direktør til TV2 ØST

Brænder du for regional nyhedsformidling og for værdibaseret ledelse af kompetente og dedikerede medarbejdere? TV2 ØST søger en administrerende direktør, som vil være med til at videreudvikle den vigtige samfundsopgave, som TV2 ØST varetager som public service leverandør.

Du får en fantastisk mulighed for at stå i spidsen for en ambitiøs organisation og for at fortsætte udviklingen af vores nye digitale fremtid. TV2 ØST holder til i et moderne og nyrenoveret mediehus i Vordingborg, hvor over 100 medarbejdere producerer indhold til tv, web, sociale medier og podcast.


Jobbet

TV2 ØST har som mål at ligge i top-3 på alle platforme inden for regionale nyhedsudsendelser, og vi har med succes udviklet en lang række digitale platforme gennem de seneste år. Vi ved, at vi er i et konkurrencepræget marked, så vi vil gerne samarbejde med dig om at blive endnu bedre. Opgaven er kompleks med mange interessenter og en rammeaftale, der skal leveres på, men du får et stort råderum og med gode muligheder for at præge fremtidige indsatser.


Dine vigtigste opgaver bliver:

  • at stå i spidsen for TV2 ØST’s videre udvikling i en ny digital, mediemæssig fremtid
  • i samarbejde med bestyrelsen at drive strategi og strategiproces på baggrund af public service aftalen med opstilling af relevante KPI’er
  • at være nøgleperson i forhold til bestyrelsen og bestyrelsens arbejde samt til repræsentantskabet
  • at sikre en sund og stabil økonomi samt effektiv drift
  • at indgå i netværk og samarbejder i forskellige sammenhænge og på mange niveauer, herunder med de øvrige TV 2 regioner og øvrige medier
  • at udøve god ledelse og gå foran for at sikre en arbejdsplads med trivsel og medarbejdermotivation
  • at fortsætte ambitionen om ny klima- og bæredygtighedsstrategi samt udlevelsen af TV2 ØST’s værdier


Dine erfaringer og kompetencer

Du er velfunderet inden for medieverdenen og digital formidling, og du har erfaringer f.eks. fra nyhedsmedier, interesseorganisationer eller lignende. Vi lægger stor vægt på, at du har mangeårige, stærke ledelsesmæssige kompetencer suppleret med relevante lederuddannelser.

Kandidater, der har erfaring med ledelse af ledere, ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau og erfaring med forandringsledelse vil blive foretrukket. Du har en transparent, uddelegerende og inddragende ledelsesstil. Du er visionær og strategisk og kan se nye muligheder inden for nyhedsformidling. Du har også et relevant og aktivt netværk og er god til at skabe og fastholde relationer på alle niveauer. Endelig har du stærke forhandlingsmæssige, styringsmæssige og økonomiske kompetencer.

Uddannelsesmæssigt har du en relevant videregående uddannelse, f.eks. som journalist eller lignende.


Yderligere oplysninger

Tiltrædelse snarest muligt.

Send os dit cv og et følgebrev om, hvorfor du er den helt rette til denne stilling via linket i annoncen. Sidste frist for at ansøge er den 20. august 2024.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte partner Britta Borch Egevang, Holmgaard Management fra den 15. august. Hun træffes på mail bbe@holmgaardmanagement.dk eller på telefon +45 70 26 61 44.

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.

Ansøg her

Uopfordret ansøgning

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere og freelancere. Det drejer sig blandt andet om journalister, fotografer, teknikere og supportere.

Hvis du tænker, at TV2 ØST kunne være det rette sted for dig, er du altid velkommen til at sende en til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen og dine erfaringer.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med medier, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.


Praktik på TV2 ØST

På TV2 ØST tager vi mod praktikanter fra journalistuddannelserne, elever fra FTP-uddannelserne samt elever i erhvervspraktik fra grundskolen. Læs mere herunder:


Journalistpraktikant på TV2 ØST

Vi søger løbende journalistpraktikanter fra journalistuddannelserne på RUC, DMJX og SDU. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne - og du kan høre mere om hverdagen som journalistikpraktikant på vores Instagram-profil her.

FTP-elev

Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.

Send din ansøgning til svpl@tv2east.dk.

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til sika@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 44. 

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Signe Kaalund på sika@tv2east.dk


Om TV2 ØST:

TV2 ØST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 500.000 indbyggere fra Sjællands Odde i nord til Gedser i syd. Fra Skælskør i vest til Stevns i øst.

I et moderne og nyrenoveret mediehus i Vordingborg er vi 100 medarbejdere, som producerer indhold til tv, web, sociale medier og podcast. Vi er desuden nyhedscenter for TV 2 NYHEDERNE og har derfor et tæt samarbejde med dem.

Vi har et stærkt sammenhold i et godt og trygt arbejdsmiljø med en god og venskabelig omgangstone. En flad struktur og en stor idérigdom er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling.

Fortælleglæde og engagement er vores kvalitet og adelsmærke. Hver dag møder vi op med det formål at have mennesker, overraskelser og handling med i vores indhold.

Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin