Job & praktik

Er du interesseret i job og praktik på TV2 ØST? Så læs mere her.Uopfordret ansøgning

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere og freelancere. Det drejer sig blandt andet om journalister, fotografer, teknikere og supportere.

Hvis du tænker, at TV2 ØST kunne være det rette sted for dig, er du altid velkommen til at sende en til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen og dine erfaringer.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med medier, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.


Praktik på TV2 ØST

På TV2 ØST tager vi mod praktikanter fra journalistuddannelserne, elever fra FTP-uddannelserne samt elever i erhvervspraktik fra grundskolen. Læs mere herunder:


Journalistpraktikant på TV2 ØST

Vi søger løbende journalistpraktikanter fra journalistuddannelserne på RUC, DMJX og SDU. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne - og du kan høre mere om hverdagen som journalistikpraktikant på vores Instagram-profil her.

FTP-elev

Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.

Send din ansøgning til svpl@tv2east.dk.

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til sika@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 44. 

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Signe Kaalund på sika@tv2east.dk


Om TV2 ØST:

TV2 ØST er en af de otte TV 2-regioner og dækker et område med 500.000 indbyggere fra Sjællands Odde i nord til Gedser i syd. Fra Skælskør i vest til Stevns i øst.

I et moderne og nyrenoveret mediehus i Vordingborg er vi 100 medarbejdere, som producerer indhold til tv, web, sociale medier og podcast. Vi er desuden nyhedscenter for TV 2 NYHEDERNE og har derfor et tæt samarbejde med dem.

Vi har et stærkt sammenhold i et godt og trygt arbejdsmiljø med en god og venskabelig omgangstone. En flad struktur og en stor idérigdom er med til at skabe en dynamisk arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling.

Fortælleglæde og engagement er vores kvalitet og adelsmærke. Hver dag møder vi op med det formål at have mennesker, overraskelser og handling med i vores indhold.

Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin