Job og praktik

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere. Det drejer sig om journalister, fotografer, teknikere, supportere og andet.


Uopfordret ansøgning

Har du sans for medier, er du et gudsbenådet TV-talent og betragter du TV2 ØST som stedet for dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med TV-mediet, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.

 

Praktikant eller elev på TV2 ØST
Praktikant som led i journalistuddannelsen
For at komme i betragtning skal du optages på journalistuddannelsen ved universitetet i Roskilde eller Odense eller på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne.

 

FTP-elev
Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.
Send din ansøgning til Kasper Thor.

 

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til rist@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 41 i 2021. (Normalt uge 44).

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Rikke Stokholm på rist@tv2east.dk

----

Ansøgninger kan også sendes til:
TV2 ØST
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg

 

Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin