¨

Stor eftersøgning i grusgrav: Politiet leder efter 68-årige Kiehn Georg Andersen

Politiet leder efter 68-årige Kiehn Georg Andersen i Blæsinge Grusgrav. Foto: Jacob Bagge Jensen

Politiet leder i Blæsinge Grusgrav syd for Ruds Vedby efter den forsvundne Kiehn Georg Andersen.

Tirsdag og onsdag har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi været i gang med en større eftersøgning i Blæsinge Grusgrav syd for Ruds Vedby. Her leder de efter den 68-årige Kiehn Georg Andersen, der har været forsvundet siden søndag.

Politiet har onsdag søgt med hunde i grusgravsområdet, men det er endnu ikke lykkedes politiet at finde noget, der fører dem på sporet af den 68-årige, fortæller vicepolitiinspektør hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn Nielsen. 

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde 68-årige Kiehn Georg Andersen.

- Vi leder i grusgraven, fordi vi har fået nogle henvendelser fra folk, som vi godt vil undersøge nærmere, siger Søren Ravn Nielsen.

Det er her i grusgraven, at politiet leder efter den forsvundne mand. Foto: Jacob Bagge Jensen

Hus brændte den dag, han forsvandt

Tidligt søndag morgen brændte hans hus i Ruds Vedby på Vestsjælland. Onsdag har politiet dog stadig ikke fundet husets beboer, den 68-årige Kiehn Georg Andersen. 

- Vores efterforskning fortsætter. Vi ser på sagen med stor alvor, sagde politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Politiet var søndag talstærkt til stede ved huset med hundepatruljer, droner og efterforskere. 

- Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig, sagde politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App