¨

Drabsoffer identificeret - der er tale om ejendommens 80-årige beboer

00:47

Personen, der søndag blev fundet dræbt i et udbrændt stuehus på Slagelse Landevej, er husets 80-årige beboer. Video: René Lind

Der er nu foretaget den endelig identifikation af personen, der blev fundet dræbt i et udbrændt hus i søndags.

Den person, der søndag blev fundet dræbt i et udbrændt hus på Slagelse Landevej, er nu identificeret. Der er tale om husets 80-årige beboer. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog søndag formiddag klokken 9.25 anmeldelsen om branden i landejendommen, der ligger ved Vemmelev. I forbindelse med slukningen af branden blev liget af personen fundet, og det viste sig senere, at manden blev dræbt inden branden opstod. 

Først i dag, fredag, kan politiet endeligt oplyse, at der var tale om husets 80-årige beboer.

TV2 ØST har forsøgt at få en kommentar fra Kim Kliver, der er politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, men han oplyser, at politiet ikke ønsker at sige yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

08:25

Se pressemødet, hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi offentliggjorde, at de nu efterforskede tre drabssager på Sjælland. Foto: Jesper Truelsen - TV2 ØST

Luk video

Tre drabssager ligner hinanden

På et pressemøde tirsdag, fortalte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at de nu har nedsat en særlig efterforskningsgruppe, der skal forsøge at opklare drabene på tre drabssager i Vestsjælland, som man forbinder med hinanden.

- Efterforskerne i gruppen består af egne efterforskere med omfattende erfaring i at efterforske den her type grove sager. Vi får støtte til noget af analysearbejdet fra anden side, forklarede Kim Kliver på pressemødet.

Artiklen fortsætter under videoen.

00:55

Allan Lund er nabo til en 80-årig mand, hvis hus brændte i Vemmelev. Politiet formoder, at manden er blevet dræbt, og det har rystet Allan Lund. Foto: Jan Vinholdt - TV2 ØST

Luk video

Udover det 80-årige drabsoffer, der blev fundet i sit udbrændte hus i søndags, efterforsker politiet samtidig en anden drabssag fra Ruds Vedby. Her blev en 68-årig mand ved navn Kiehn Georg Andersen fundet dræbt i Blæsinge Grusgrav den 26. april. Fem dage før var hans hus brændt, og Kiehn Georg Andersen blev efterlyst af politiet.

Derudover blev en tredje mand den 14. februar fundet dræbt i sit udbrændte hjem ved Gundestrup i Odsherred. Her er tale om den 65-årige Finn Steensen Ørsdahl. Politiets obduktion viste, at han havde været udsat for grov vold inden sin død, og senere viste det sig, at branden var påsat. Det er dog Midt- og Vestsjællands Politi, der står for efterforskningen af denne sag.

Dog fortalte Kim Kliver på pressemødet forleden, at den særlige efterforskningsenhed også samarbejder tæt med kollegerne hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App