Køb et indslag


Behandlingstid i sommerferien 2024

Bestilte indslag, hvor indbetalingen er modtaget senest 1. juli vil blive fremsendt i løbet af uge 27 – derefter bliver der først igen fremsendt usb stik efter sommerferien i løbet af uge 34 – rigtig god sommer


Det er muligt at købe indslag og programmer fra TV2 ØST. Vi leverer materialet på et USB-stick i video-formatet MPEG4*.
Programmer og indslag, der er nyere end 1. januar 2011 og kan findes på vores web-tv via arkiv-siden er billigst og hurtigst at finde.
Ældre indslag og programmer kan muligvis findes frem, men vil tage længere tid og være dyrere at bestille.
Det er vigtigt, at du skriver præcis dato og udsendelse på det bestilte.


Priser - inkl. forsendelse og moms:

Indslag og programmer nyere end 1. januar 2011 der kan findes på nettv kr. 500,-

Ældre indslag og programmer kr. 1000,-

Betaling og levering

TV2 ØST fremsender den bestilte kopi med DAO privatlevering, snarest efter beløbet er indbetalt til TV2 ØST via kontonummer 2510   8977124558. 
Husk at skrive navn.


Ophavsret

Du må udelukkende anvende den erhvervede kopi til private formål. I henhold til reglerne om ophavsret er det forbudt at bruge optagelser til kommercielle formål såsom reklame og anden markedsføring, salgsfremstød m.m. Se mere på vores side om ophavsret.

* - bemærk: de fleste afspillere kan vise mp4-filer, men har du problemer, med at se den tilsendte fil, så prøv med afspilleren VLC, som kan hentes gratis her: www.videolan.org/vlc - den ser vi meget sjældent problemer med.


Persondata

Vores behandling af dine personoplysninger er reguleret i vores persondatapolitik, der er tilgængelig på https://www.tv2east.dk/persondatapolitik.Bestilling af indslag