Ophavsret

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. TV2 ØST forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4.

Repræsenterer du et nyhedsmedie, er du velkommen til at citere og gengive indhold fra tv2east.dk/ tv2øst.dk, så længe det sker loyalt og med tydelig kildeangivelse (fx fortæller N. N. til tv2øst.dk).

Private, ikke-kommercielle brugere må embedde video på egen hjemmeside og dele video og artikler på sociale medier, men videoindhold må kun embeddes i den player, TV2 ØST stiller til rådighed via embed-funktionen. Virksomheder og institutioner kan købe visningsret til intern brug og må ellers linke til vores indhold - læs mere på siden: Køb et indslag.

Det er tilladt at linke dybt på tv2east.dk, men du må ikke vise siderne på tv2east.dk i egne frames. Alle er også velkomne til at vise nyheder fra tv2east.dk ved hjælp af vores rss-feed.