¨

Guldborgsunds borgmester om OL-sølv: Det er kæmpestort

00:55

John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune: - Det er helt fantastisk godt gået, Mark O.

John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune: - Det er helt fantastisk godt gået, Mark O. Foto: TV ØST

1 af 2

Ifølge John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune, er Mark O. Madsens sølvmedalje ved dette års OL en af de største sportspræstationer i kommunen nogensinde.

Bryderen Mark O. Madsens sølvmedalje giver glædelig genklang i Guldborgsund Kommune. For borgmester John Brædder (Guldborgsundlisten) er det en stor bedrift, som betyder meget for kommunen.

- Det er kæmpestort. Det er nok en af de største sportspræstationer nogensinde i Guldborgsund Kommune med en borger, der i den grad er ambassadør for vores område. Så det er helt fantastisk godt gået, siger John Brædder til TV ØST.

Vi har ikke tabt en guldmedaje - vi har vundet en sølvmedalje

John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune

Mark O. Madsen gør os en stor ære

John Brædder er ovenud tilfreds med resultatet.

- Det blev til en sølvmedalje, og det er super stort. Han gør os stor ære Mark O. Så vi har ikke tabt en guldmedaje - vi har vundet en sølvmedalje, siger han.

Kommunen yder stor indsats

Ifølge Mikkel Mac, som er racerkører og tidligere bryder i Brydeklubben Thor, har Guldborgsund Kommune gjort en stor indsats.

Læs også: Mød regionens 10 atleter i Rio 

- Guldborgsund Kommune har gjort rigtig meget for klubben, og det håber jeg selvfølgelig fortsætter, så jeg stadigvæk kan komme herned og træne med alle drengene, siger Mikken Mac.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App