Nu åbner Vig-Hallen: Det er en glædens dag

Vig Kultur- og Idrætscenter slår i dag dørene op. Medarrangør forventer flere hundrede besøgende på åbningsdagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er en stor dag for folk i Odsherred Kommune. Nu er dagen, som mange har ventet på, endelig kommet. Efter to brande - en i august 2012 og en i foråret i år - står Vig-Hallen nu færdig. 

Torben Møller, formand for FK Odsherred og medarrangør på projektet, kan ikke få armene ned.

- Det er en glædens dag. Man er glad og stolt af, at vi er nået hertil, selvom der har været mange bump på vejen. Nu kan det hele slutte, og vi kan begynde at udvikle tingene, fortæller Torben Møller.

Et center i tidens ånd

Medarrangøren er tilfreds og stolt af slutresultatet.

- Vi har fået et center, der lever op til tidens trend, og det er netop dét, som borgerne efterspørger, siger Torben Møller.

quote Man er glad og stolt over, at vi er nået hertil, selvom der har været mange bump på vejen

Torben Møller, medarrangør

Han er meget glad for den store interesse, der har været for Vig-Hallen, og for den indsats, som de frivillige har ydet i denne forbindelse.

- Borgerne i Odsherred Kommune har vist enorm interesse for projektet hele vejen igennem, og vi har fået mange positive tilkendegivelser. Så jeg forventer mindst 200-300 borgere til åbningen, men hvem ved - måske kommer der 500, siger han.

Lidt om dagens program

Weekenden byder på mange spændende arrangementer.

- Borgmesteren holder tale, der kommer unge og synger, elever fra Vig Skole laver et indslag om motion, gymnastikforeningen gæster os og meget mere, fortæller Torben Møller.

Derudover er både svømmehallen og motionscentret åbne til fri og gratis afbenyttelse i weekenden, hvis man skulle have lyst til at se den farverige og længe ventede Vig-Hal.