¨

Ny hal til Vig

Foto: TV ØST

Idrætsklubber i Vig har siden hallen nedbrændte for fem måneder siden manglet et sted at træne, men nu får de en midlertidig hal at træne i.

For fem måneder blev siden brændte hallen i Vig ned til grunden, efter der gik ild i et rengøringsrum.

- Det har selvfølgelig haft den betydning, at alle skulle ud og køre langt for at kunne dyrke deres idræt. Men alle har rykket sammen, så det er da lykkedes at få det til at gå op i en højere enhed, siger Torben Møller, der er formand for Odsherred HK.

Hal af stål og teltdug

Nu ser det ud til, at der er en løsning på vej for byens idrætsentusiaster. En ny hal er nemlig ved at blive bygget for hundrede meter fra den hal, der nedbrændte. Men hallen er ikke en almindelig hal. Det er en såkaldt lethal, som består af et stålskelet og en teltdug.

- Lethallen kan stort set det samme som en almindelig hal. Den har ikke helt samme mål som en almindelig hal, så den kan ikke bruges til kampe, men til træning for badminton, fodbold, volleyball, basket, håndbold, fodbold og skoleidræt, siger Rune Sørensen, Foreningskonsulent i Kultur og Fritid, Odsherred Kommune.

Ny sportshal i sten på vej

Lethallen står færdig i løbet af næste uge, og har kostet i alt to millioner kroner. I det næste års tid kommer den til at fungere som træningshal for både sportsklubber og skolebørn. Derefter regner Odsherred Kommune med, at en ny sportshal i mursten og cement står færdig, så lethallen igen kan blive pillet ned.

- Det her gør det meget nemmere for alle parter, og så bliver der jo ikke så meget tryk på de andre haller rundt omkring i kommunen. Det glæder alle sig til, siger Torben Møller.

Der er rejsegilde for lethallen den 28. januar klokken ni.   

 

[cke_placeholder_file:{"type":"video","id":"117213","title":"","caption":"%C2%A0","alignment":"full"}]

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App