Forsikringspenge på vej til hal og svømmehal

Odsherred Kommune og Gjensidige Forsikring er nået frem til, hvor mange forsikringskroner Vig-hallerne kan renoveres for oven på storbranden i august.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er langt om længe penge på vej til Vig-hallerne, som i august sidste år var udsat for en stor brand. Det skriver Nordvestnyt.

Odsherred Kommune og Gjensidige Forsikring er endelig blevet enige om forsikringssummens størrelse, der skal bruges til at bygge en ny hal og renovere svømmehallen.

Et søm var årsagen

Det var formentligt et søm, der var årsagen til, at branden brød ud. I hvert fald har det tidligere været fremme, at et søm, der var banket ind i en væg i et depotrum til rengøringsmaskiner, skulle have ramt en strømførende ledning og på den måde jhave forårsaget en kortslutning.

Hallen udbrændte fuldstændigt, mens svømmehallen blev reddet af vand fra 25 meter bassinet.

Aftale skal godkendes

Med aftalen mellem Odsherred Kommune og forsikringsselskabet er forsikringssagen formelt afsluttet, oplyser formand for kultur- og folkeoplysningsudvalget Steen Egede Jensen, (DF) til Nordvestnyt.

Økonomiudvalget skal nu godkende aftalen endeligt på et lukket møde, og før det møde, ønsker Steen Egede Jensen ikke at oplyse størrelsen på forsikringssumen. 

45 millioner kroner

Der har tidligere været et beløb på cirka 45 millioner kroner fremme til byggeriet af den nye hal og cirka 1,2 millioner kroner til renoveringen af svømmehallen.