Politi: Stadig intet gennembrud i Emilie Meng-sag

Næsten halvandet år efter den 17-årige Korsør-pige Emilie Meng forsvandt efter en bytur, har politiet stadig ikke fået hul på sagen.

Tema: Drabet på Emilie Meng
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden 17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt efter en bytur natten til den 10. juli 2016, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forsøgt at finde ud af, hvad der skete den søndag morgen, hvor hun ikke kom hjem. 

Juleaftensdag sidste år fandt en hundelufter liget af den 17-årige pige i Regnemarks Bakke ved Borup – mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvor Emilie Meng sidst blev set.

I sommer offentliggjorde politiet så en rekonstruktion af en overvågningsvideo fra Korsør Station. Samtidig efterlyste de en lys Hyundai i30, som befandt sig på stationen, da Emilie Meng steg af toget tidligt om morgenen den 10. juli 2016.

Intet gennembrud 

I første omgang gav efterlysningen flere hundrede henvendelser, og det fik også en kvinde, der havde set en mand løfte en tung genstand ud af en lille lys bil ved Regnemarks Bakke den 10. juli 2016, til at henvende sig til politiet.

Alligevel melder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu ud, at der stadig ikke er noget gennembrud i sagen.

- Vi er i færd med systematisk og grundigt at gennemgå og efterforske det omfattende materiale, der er kommet ind som resultat af politiets seneste efterlysninger hen over sommeren, siger politiinspektør Kim Kliver.

- Det har desværre endnu ikke givet et gennembrud i efterforskningen, men vi fortsætter det komplekse og tidskrævende efterforskningsarbejde, siger han. 

Søger stadig vidner

Politiet søger stadig vidner i sagen om den dræbte pige.

Senest har de efterlyst personer, der har været omkring nedkørslen til naturområdet Regnemarks Bakke ved Borup mellem klokken 7 og klokken 9 om morgenen den 10. juli 2016.

Vidnet, der så en mand løfte en genstand ud af en bil, har fortalt, at der også var en traktor og en anden bil i området den pågældende morgen.