¨

Stor julebasar i Vordingborg: - Børnene er bare spændt helt op til bristepunktet

Der var mange nissehuer i folkemængden til julebasar på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg. Foto: Kristoffer Koch - TV2 ØST

I dag var der stor julebasar på Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg. Skolens 300 elever optrådte, og i boderne kunne man købe gaver og sødt til ganen.

I morgen skydes julen for alvor i gang, når kalenderen viser 1. december og til med også 1. søndag i advent.

På Rudolf Steiner Skolen i Vordingborg blev der dog i den grad taget forskud på glæderne i dag, hvor skolens 300 elever inviterede til julebasar på årets sidste efterårsdag.

Diverse årgange optrådte med forskellige indslag. Blandt andet fløjtespil. Foto: Kristoffer Koch - TV2 ØST

Under den klare himmel vrimlede det med forældre, søskende og bedsteforældre, der kunne købe vafler, æbleskiver og diverse små julegaver af træ eller stearin.

- Når vi har holdt julebasar, så går julen rigtig i gang. Alle på skolen er her. Alle, der har en eller anden tilknytning kommer. Og vi åbner også op for, at andre kan komme og se vores skole – det vil vi rigtig gerne, siger Christina Panton, der er medlem af skolens bestyrelse.

For de mindste kunne julebasaren friste med en ridetur. Foto: Kristoffer Koch - TV2 ØST

I år er det 100 år siden, verdens første Rudolf Steiner Skole åbnede i Stuttgart i Tyskland. I Vordingborg har der ligger en i 45 år, og hvert år inviteres der altså til julebasar. Det er et af de klare højdepunkter på et skoleår for eleverne, fortæller Christina Panton.

- Her er jo bare så skønt. Børnene har brugt hele ugen på at pynte op og øve sig, så de er bare spændt helt op til bristepunktet. Og nu kan man se, hvor glade de er. Det er dejligt, lyder det.

Foruden bodernes udvalg og ponyridning for de helt små, var der også pakket i skolens sal, da de forskellige årgange optrådte med forskellige indslag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App