Flemming Petersen udfordrer hårdt prøvet Venstre-borgmester

For anden gang på under et år skal den nuværende Venstre-borgmester i Stevns Kommune kæmpe om posten som partiets spidskandidat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere udvalgsformand Flemming Petersen stiller op som Venstres borgmesterkandidat i Stevns Kommune og skal dermed kæmpe om posten mod den nuværende borgmester Mogens Haugaard Nielsen (V).

Det bekræfter han over for DAGBLADET Stevns.

- Jeg har tygget på det et stykke tid og gjort op med mig selv, at hvis chancen opstår, er jeg klar til at få afprøvet, om det er mig, som medlemmerne vil have, siger Flemming Petersen til avisen.

Nedlagde sit mandat efter fredningssag

Det er anden gang på under et år, at den nuværende borgmester Mogens Haugaard Nielsen bliver udfordret som partiets spidskandidat. 

Ved det tidligere opstillingsmøde tilbage i august 2016 blev Mogens Haugaard Nielsen ganske vist valgt som partiets spidskandidat. Men onsdag aften i denne uge besluttede Venstre på Stevns, at der igen skal være et opstillingsmåde frem mod kommunalvalget i november senere i år.

Flemming Petersen har siddet i Kommunalbestyrelsen i 10 år, men valgte at nedlægge sit mandat ved udgangen af 2015 efter at være raget uklar med resten af sin gruppe i fredningssagen om Stevns Klint.