Lokale restauranter er nominerede til syv gourmetpriser

Fire restauranter her fra regionen er nomineret i syv forskellige kategorier, når Den danske Spiseguide søndag uddeler priser til landets fineste restauranter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag lægger Hotel Frederiksminde lokaler til Den danske Spiseguides årlige kåring af Danmarks bedste kokke, restauranter, tjenere og alt, hvad der ellers har med gourmetmad at gøre.

Der uddeles hele 15 priser, og i syv af kategorierne er restauranter her fra regionen repræsenteret.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan Restaurant Babette i Vordingborg gjorde alt, hvad de kunne for at imponere dommerne i kategorien Årets Restaurant.

Det er dog ikke den eneste kategori, hvor Restaurant Babette har opnået en slutnominering.

Babettes souschef, Patrick Godborg, er nomineret som Årets Souschef, mens restaurantchefen Brian Jensen er nomineret som den bedste restaurantchef i landet. 

Kan ende med syv priser

På Dragsholm Slot er også to medarbejdere nomineret. Det er Peter Fagerland som Årets Sommelier og Claus Henriksen som Årets Kokkeprofil.

De sidste to nomineringer her i regionen er gået til Hotel Frederiksminde i kategorien Årets Bo&Spis Adresse og Vallø Slotskro i kategorien Årets Avec&Vinkort.

Ingen af regionens restauranter er altså nominerede i de samme kategorier – derfor kan det, hvis alt falder i hak – ende med hele syv priser til området.