Er du den heldige? Danske Spil efterlyser lottomillionærer

To lottospillere fra regionen fik syv rigtige i lørdagens trækning. Men kun den ene har meldt sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Har du spillet Lotto? Så bør du lige tjekke din kupon en ekstra gang.

Tre heldige danskere fik ved lørdagens trækning i Lotto syv rigtige og delte førstepræmiepuljen på seks millioner kroner. Vinderne, der kommer fra Lolland, Næstved og Tønder kommuner, fik dermed to millioner kroner hver.

Men en af vinderne har endnu ikke meldt sig til Danske Spil.

To af de tre vindere har vundet på deres PLUS-abonnement, hvor de har spillet med over nettet. Den ene PLUS-spiller kommer fra Lolland Kommune, og den anden kommer fra Tønder Kommune.

Den sidste førstepræmievinder i Lotto købte sin kupon i Slikhjørnet på Toldboldgade 17 i Næstved og har endnu ikke indløst sin milliongevinst.

To andre vandt en million hver

De tre førstepræmievindere var dog ikke de eneste, der blev millionærer lørdag aften.

To lottospillere, der kommer fra henholdsvis Langeland og Sønderjylland, vandt en million kroner hver.

De to vindere blev fundet i forbindelse med Lottos Millionærgarantien, hvor der hver uge udtrækkes to gange en million kroner hver, selvom de havde nul rigtige på kuponen.

Ugens vindertal

Den ene vinder af Millionærgarantien har købt sin kupon i Meny i Haderslev. Den anden har købt sin kupon i Dagli’Brugsen Humble på Langeland.

Danske Spil tager selv fat i vinderne, der har spillet online. Men hos Danske Spil har man endnu ikke hørt fra vinderne fra Næstved, Haderslev eller Humble.