Kalundborg er Danmarks heldigste by - fjerde lottomillionær fundet på kort tid

I weekenden skete det igen. Kalundborg Kommune blev endnu en Lottomillionær rigere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lyder utroligt.

Men for fjerde gang på lidt over en måned er en Lottogevinst landet i Kalundborg Kommune.

Det skriver Danske Spil. 

- Jeg er helt målløs. Jeg har været en tur rundt i huset her til morgen og selv medarbejdere, der har været ansat i 20 år har aldrig set noget lignende, siger Pernille Mehl, der er er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

quote Jeg tør godt sige det: Kalundborg er Danmarks heldigste by

Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil A/S.

I weekenden blev førstepræmien på seks million kroner delt imellem to vindere og den ene var altså fra Kalundborg Kommune, hvilket får Pernille Mehl til at komme med noget af en udmelding. 

- Jeg tør godt sige det: Kalundborg er Danmarks heldigste by. 

Den Kalundborgske pengeregn startede i december, da en meget heldig Plus-kunde, som spiller på abonnement, vandt Danmarkshistoriens næststørste gevinst på 210 millioner i Eurojackpot.

Herefter gik der lidt over to uger før næste gevinst – en lottogevinst – på 25 millioner kroner. som blev vundet af en familie, der havde købt kuponen hos Kvickly i Kalundborg.

Flere begynder at spille Lotto

Kun 14 dage efter kom næste lottogevinst på fem mio. kr. købt på Shell, før altså, at endnu en heldig Plus-spiller blev tre millioner kroner rigere efter denne lørdags trækning. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.
Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.
Foto: Danske Spil

Folk i Kalundborg spiller generelt hverken mere eller mindre end andre byer i Danmark, men med det held der har været, forstår Danske Spils Lotto-dronning godt, hvis flere vælger at købe Lottokuponer nu:

- Vi kan godt se, at der i den seneste tid har været flere fra Kalundborg, der har spillet Lotto. Mon ikke de tænker, at kan naboen vinde, så kan jeg også. Efter weekendens gevinst, og den stime Kalundborg er i, så kan man da sagtens forstå, at borgerne i den gamle købstad lige snupper en ekstra kupon med hjem, slutter Pernille Mehl. 

Som nævnt var der i weekenden to vindere af førstepræmien, hvorfor Kalundborg-vinderen skal dele de seks mio. kr. med en heldig vinder fra Haderslev.

Vindere fra Kalundborg:

Weekendens lottotrækning bød desuden på to Millionærgaranti-vindere, som er blevet millionærer, selvom de havde 0 rigtige. Kuponerne med milliongevinsten er købt i henholdsvis Dagli’ Brugsen i Spodsbjerg og en Plus-spiller fra Aalborg-området. 

Weekendens vindertal: 2, 12, 15, 20, 26, 30, 34 - Tillægstal: 29.