Ung kvinde anmelder seksuelt overgreb efter fest

Politiet søger vidner, der kan lede dem på sporet af en muskuløs gerningsmand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 25-årig kvinde fra Ringsted anmeldte søndag eftermiddag, at hun natten til søndag var blevet udsat for et seksuelt overgreb af en fremmed mand, der trak kvinden ind i en bil på en nærliggende parkeringsplads.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Kvinden var rystet, da vi talte med hende

Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Episoden fandt ifølge kvinden sted natten mellem lørdag og søndag på et ukendt tidspunkt i tidsrummet mellem 02.00 og 03.00, da hun gik alene ad Bøllingsvej, efter hun var på vej hjem fra en fest i Benløse.

- Det er en usandsynlig grov anmeldelse, som vi ikke ser hver dag. Derfor tager vi sagen meget alvorligt, siger Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

På vej hjem efter festen blev kvinden ifølge politiet grebet bagfra af en fremmed mand, der trak hende ind i en bil på en nærliggende parkeringsplads. Inde i bilen krænkede gerningsmanden kvinden ved delvis at afklæde hende og røre hende forskellige steder på kroppen.

Flygtede gennem byen

Det lykkedes dog den 25-årige kvinde at vriste sig fri fra mandens overgreb og flygte fra bilen, hvorefter hun løb væk fra stedet ad Bøllingsvej mod syd.

- Folk, der kan bidrage med oplysninger med den ene eller anden måde, må gerne kontakte politiet. Den unge kvinde havde været til fest i Benløse og gik gennem Ringsted bymidte, så hvis nogen har set hende gå gennem byen eller nogen, som har fulgt efter hende, så må de gerne kontakte os, siger Lars Galasz.

Efter anmeldelsen af det seksuelle overgreb blev kvinden undersøgt for eventuelle skader og spor efter den mistænkte.

- Kvinden var rystet, da vi talte med hende i går, siger Lars Galasz.

Signalement af gerningsmanden

Manden talte dansk, mens han forgreb sig på kvinden i en mørk personbil af ukendt mærke. Bilen havde ifølge kvinden fem døre og var umiddelbart uden særlige kendetegn. Offeret har ingen oplysninger om, hvor den mistænkte og hans køretøj forsvandt hen.

- For politiets side er der tale om en alvorlig sædelighedsforbrydelse, siger Lars Galasz.

Politiet undersøgte søndag eftermiddag og aften området ved parkeringspladsen for eventuelle spor ved hjælp af politihunde. Sagen efterforskes nu i et forsøg på at få identificeret den mistænkte gerningsmand, så motivet bag overfaldet på kvinden kan afklares strafferetligt.

Hvis manden ender med at blive dømt, risikerer han op til otte års fængsel, oplyser politiet. Sagen er nu overdraget til afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.