Lalandia har travlt og søger over 100 nye medarbejdere

Det ser ud til at blive en travl tid for det populære feriecenter Lalandia. De søger nemlig 140 medarbejdere til den kommende sæson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er nu, man skal til at søge, hvis man kunne tænke sig at blive en del af Lalandia. Det populære badeland søger nemlig 140 medarbejdere til alle slags opgaver i den kommende sæson.

Feriecenteret forventer at halvdelen af de 140 stillinger vil gå til unge under 18 år, mens resten vil blive besat af voksne og seniorer. Det skriver Lalandia i en pressemeddelelse, hvor de invitererer borgere til at deltage i deres jobdag den 29. januar.

- Vi har en spændende og travl sæson forude i Lalandia i Rødby, siger Karsten Juhl, som er centerdirektør i Lalandia i Rødby i pressemeddelelsen og fortsætter:

Lalandia
Læs også
Selskab vil sælge Lalandia
Lalandia
Læs også
Selskab vil sælge Lalandia

- Vi er på jagt efter både unge, voksne og seniorer og kan tilbyde både fuldtid, deltid og varierende timetal. Det vigtigste er, at man har et glimt i øjet og har lyst til at modtage vores gæster med smil og hjælpsomhed i øjenhøjde.

Ansøgninger fra partnere til Femern Bælt-ansatte

På dagen vil det være muligt for interesserede at møde nuværende medarbejdere og høre mere om de forskellige jobmuligheder.

Feriecenteret søger både faglærte og ufaglærte medarbejdere til job inden for blandt andet køkken, restauranter, aktiviteter, servicecenter, butikker, rengøring og feriecenterets vandland. 

Hos Lalandia forventes det, at der i år vil komme en del ansøgninger fra Femern Bælt-ansattes partnere. 

Læs også
Lalandia åbner for badegæster: - Det er en kriblende fornemmelse
Læs også
Lalandia åbner for badegæster: - Det er en kriblende fornemmelse

- Vi har den seneste tid oplevet stigende interesse fra medrejsende ægtefæller og partnere til folk, der arbejder eller skal arbejde på Femern Bælt-forbindelsen og er naturligvis meget glade for, at Danmarks største infrastrukturprojekt også smitter positivt af på os, siger Karsten Juhl.

Og tilføjer, at han håber at Femern Bælt-projektet vil være med til at give medarbejdere til Lalandia fremadrettet.

Man skal tilmelde sig online for at deltage i jobdagen, som finder sted i Digehuset hos Lalandia i Rødby den 29. januar fra klokken 11 til klokken 15.Nyhedsoverblik