¨

Vandforurening aflyser Mardi Gras-fest

Peter Glahn-Abrahamsen med det flag, der lørdag skulle have prydet bagvæggen på Maglebrænde Forsamlingshus. Men nu skal flaget pakkes sammen, for festen er aflyst. Foto: Privatfoto

Arrangøren af en Sydstatsfest lørdag i Maglebrænde Forsamlingshus på Falster har netop aflyst på grund af vandforurening.

80 personer har købt billet til en Mardi Gras-fest i Maglebrænde Forsamlingshus lørdag.

Her skulle de have hørt to orkestre spille op til dans, mens de fik serveret den krydrede sydstatsret Jambalaya.

Men arrangørerne "Dagligestuekoncerter, Falster" har fredag eftermiddag aflyst arrangementet på grund af den vandforurening, der har ramt byen.

- Vi har aflyst musikerne og er ved at få fat i serveringspersonalet for at sige, at de ikke skal komme i morgen. Alle dem, der har købt billet får besked via det selskab, der har stået for billetsalget, siger Peter Glahn-Abrahamsen, der står bag "Dagligstuekoncerter".

Guldborgsund Forsyning abefalede aflysning

Den lille by Maglebrænde har været ramt af en vandforurening siden onsdag i sidste uge, hvor kloakvand og drikkevand blev blandet i forbindelse med noget gravearbejde.

Peter Glahn-Abrahamsen fortæller, at det er en meddelelse fra Guldborgsund Forsyning, der har fået ham og hans kone, Abelone til at aflyse lørdagens arrangement.

De har oplyst om aflysningen på deres Facebook-side:

- Alle musikerne synes, det er ærgerligt. Forureningen har været i husene på den anden side af vejen, så vi håbede jo ikke, det fik betydning for vores arrangement, siger Peter Glahn-Abrahamsen.

Gæsterne til Mardi Gras-festen vil få refunderet de 285 kroner, som de har betalt for arrangementet.

Læs også Borgere må kun bruge vand fra vandværk i toilettet

Læs også Drik ikke vandet: Der kommer kloakvand ud af vandhanen

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App