Opel efterlyses i to måneder gammel sag

Den 22. januar skød ukendte gerningsmænd mod en restaurant i Nykøbing Falster. Nu efterlyses en blågrå Opel Insignia i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Klokken 19.21 søndag den 22. januar 2023 blev der affyret skud mod restauranten Panino i Nykøbing Falster.

Nu efterlyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en blågrå Opel, som muligvis kan have været brugt som flugtkøretøj efter skyderiet. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den mulige flugtbil beskrives som en gråblå Opel Insignia coupe/hatchback modelversion 2008-2013.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var til stede i Nykøbing Falster søndag den 22. januar om aftenen efter en skudepisode.

Den kan efter politiets opfattelse sættes i forbindelse med skudepisoden, som fandt sted den 22. januar om aftenen.

Politiets efterforskning har vist, at køretøjet er tæt på gerningsstedet op til skudepisoden, og at det kort tid efter kørte ud af Nykøbing Falster i nordlig retning - mod Sjælland.

Ifølge pressemeddelelsen er det politiets klare opfattelse, at der var to gerningspersoner til stede ved skyderiet, og at de kort tid efter forlod området i en Opel Insignia.

Politiet er derfor meget interesseret i at høre fra borgere, der ligger inde med oplysninger om personer, der benytter sig af sådan en bil.

Henvendelser til politiet kan ske på telefon 1-1-4.

Skød mod restaurant

Det var restauranten Panino, der har adresse på Jernbanegade 20 i Nykøbing Falster, som ukendte gerningsmænd affyrede skud imod den 22. januar 2023.

Ingen kom noget til, da der blev skudt mod ruderne på stedet. Og siden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsket sagen. 

Læs også
Skud affyret mod restaurant
Læs også
Skud affyret mod restaurant

Godt tre uger efter skyderiet fortalte politiet TV2 ØST, at de efterforskede sagen bredt, og at de havde indhentet videoovervågning og foretaget vidneafhøringer. 

Den gang søgte de også vidner, der måtte have set noget i forbindelse med, at der blev skudt på Panino.

- Vi søger stadig vidner, som måtte have observeret noget i forbindelse med sagen. Det kan være meget specifikke oplysninger, men også af mere bred karakter, skrev politiet på Facebook den 13. februar.


Nyhedsoverblik