Underskriften til den nye Storstrømsbro kan falde i næste uge

I næste uge kan der blive skrevet under på kontrakten til den nye Storstrømsbro. Det eneste, der kan komme i vejen, er hvis tabende udbydere klager.

Tema: Den nye Storstrømsbro
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver banket 7, 9, 13 på bordene for tiden. 

For hvis alt går vel, så bliver kontrakten til den nye Storstrømsbro underskrevet i næste uge. Det fortæller landdistrikts- og øordfører for Socialdemokratiet, Magnus Heunicke. 

Det eneste, der kan komme i vejen, er, hvis nogle af de tabende udbydere på Storstrømsbroen klager. Det kan de gøre ugen ud. 

- Men der har ikke været nogle klager endnu, siger Magnus Heunicke. 

Klager kan trække underskriften ud

Skulle der komme klager, så bliver man nødt til at afvente en juridisk proces, hvor myndighederne skal vurdere, om der stadig kan skrives under. Sådan en proces vil tage 30 dage. 

Der er lavet en aftale om, at Condotte deltager med en ejerandel på 0,01 procent. De facto betyder det, at virksomheden ingen indflydelse har, men stadig er en del af konsortiet. Det betyder, at der stadig er tre selskaber i det vindende konsortium. Og det er i sidste ende en fordel.

- Jeg er forberedt på alt i den her sag. Men jeg håber, vi kommer helskinnet igennem, for jeg er tryg ved det juridiske set up, der er lavet, siger Magnus Heunicke. 

Gense indslaget om et af firmaerne bag den nye Storstrømsbro, der er involveret i en skandalesag i Sydeuropa.​ 

Endnu et af firmaerne bag den nye storstrømsbro er involveret i en skandalesag i sydeuropa.

STORSTRØMSBRO ER OMGÆRDET AF PROBLEMATISKE SAGER