¨

Ny udvikling i stor narkosag - mand fængslet efter ransagning

00:30

Politiet har ransaget en ejendom i Vordingborg, som har forbindelse til razziaen på Jungshoved. Video: Stephan Svingkær - TV2 ØST

Politiet skal undersøge, om en 49-årig mand kan kobles til en omfattende narkosag fra Sydsjælland.

En 49-årig mand er blevet varetægtsfængslet frem til den 6. januar og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.  

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev anholdt tirsdag i forbindelse med en ransagning af en ejendom i Vordingborg. Her fandt politiet to ældre jagtgeværer, en salonriffel og ammunition. 

Det kan ikke udelukkes, at der sker flere anholdelser

Lars Steffensen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Ejendommen har ifølge politiet en relation til flere af de anholdte personer i den såkaldte Jungshoved-sag, der handler om omfattende køb og salg af narko på Sydsjælland.   

- Ransagningen skete ud fra de oplysninger, vi har fået efter Jungshoved-sagen, siger Lars Steffensen, fungerende politikommissær i afdelingen for organiseret kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Grundlovsforhøret med den 49-årig mand foregik for lukkede døre. Derfor vil politiet ikke oplyse adressen på ejendommen, og hvilken relation de anholdte fra Jungshoved-sagen har til den. 

Politiets efterforskning skal nu klarlægge den præcise forbindelse mellem ejendommen i Vordingborg og Jungshoved-sagen, og om den 49-årige mand har en direkte forbindelse til narkosalget.

Efterforsker sagen

Det var om eftermiddagen den 25. november, at politiet slog til i det gamle klubhus for idrætsforeningen Jungshoved IF på Mislehøjvej.

Denne ejendom på Mislehøjvej var genstand for politiets narkorazzia i november. Foto: Stephan Svingkær - TV2 ØST

15 kilo hash og 300 gram kokain blev beslaglagt, mens i alt syv personer blev anholdt, hvoraf tre mænd er varetængtsfængslet. To dage senere blev en 22-årig mand fra Falster anholdt og varetægtsfængslet

Varetægtsfængslingerne varer frem til den 16. december. 

- Vi efterforsker stadig sagen og vurderer løbende, hvad der skal ske med dem. Det kan heller ikke udelukkes, at der sker flere anholdelser, siger Lars Steffensen.

Forbindelse til narkosalg på parkeringsplads

Efter politiets opfattelse har de fire mænd fordelt narkotika til videresalg flere steder på Sydsjælland, blandt andet på en parkeringsplads på Kildemarksvej i Vordingborg. 

Her kunne TV2 ØST tilbage i oktober på baggrund af fire månedes videooptagelser afsløre omfattende køb og salg af narko på højlys dag.

VIDEO: Se eksempler på handlen med narko på parkeringspladsen.

02:06

Foto: TV2 ØST

Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App