¨

22-årig varetægtsfængsles i stor narkosag - nu er otte personer sigtet

Politiets razzia fandt sted mandag aften på Jungshoved på det sydlige Sjælland. Nu har politiet anholdt en yderligere person i den omfattende narkosag. Foto: Stephan Svingkær - TV2 ØST

Politiet har foretaget en ny anholdelse i den omfattende narkosag fra Jungshoved. En 22-årig mand er blevet sigtet for at have solgt stoffer.

Politiet har onsdag sigtet og varetægtsfængslet en 22-årig mand fra Falster for at have været i besiddelse af og solgt hårde stoffer.

Dermed er otte personer nu anholdt i en omfattende sag om salg af narko flere steder på Sydsjælland. Heraf er fire mænd varetægtsfængslet, mens en kvinde og tre mænd fortsat er sigtet i sagen.

Han er sigtet for at have modtaget et kvantum narkotika og videresolgt det

Ove Groth, politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

De lokale efterforskere anholdte den 22-årige mand i Nykøbing Falster tirsdag midt på formiddagen. Onsdag formiddag kom han for en dommer i retten.

- Han er så blevet fremstillet her til morgen i grundlovsforhør og sigtet for at have modtaget et kvantum narkotika og videresolgt det, siger Ove Groth, politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

22-årig sigtet for at have solgt amfetamin

Den 22-årige er sigtet for at have solgt 100 gram amfetamin og 80 gram kokain.

Under anholdelsen tirsdag formiddag var han desuden i besiddelse af godt 30 gram kokain, nogle få gram MDMA og 250 gram hash.

Og Ove Groth tror ikke, det er det sidste, vi kommer til at høre i denne sag.

- Jeg kan ikke udelukke, at der er flere anholdelser på vej, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var i denne bygning, at politiets razzia fandt sted mandag aften på Jungshoved ved Præstø. Foto: Stephan Svingkær - TV2 ØST

Udløber af politiaktion på Jungshoved

Anholdelsen af den 22-årige udspringer af en stor politirazzia i mandags på Sydsjælland.

Her anholdt politiet syv personer i forbindelse med politiaktionen på en adresse på Mislehøjvej på Jungshoved ved Præstø.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beslaglagde blandt andet 15 kilo hash og 300 gram kokain.

Efterfølgende blev en kvinde og tre mænd løsladt, men de er dog fortsat sigtet i sagen. De resterende mænd på henholdsvist 25, 25 og 31 år blev siden fremstillet ved grundlovsforhør i Retten i Nykøbing Falster.

Her blev de sigtet for at have opbevaret i alt 42 kilo hash, 680 gram kokain og en ukendt mængde amfetamin. Ifølge sigtelsen havde de tænkt sig at sælge amfetaminen videre.

De tre mænd var desuden sigtet for at have frihedsberøvet og tæsket en mand i en kælder på Københavnsvej i Vordingborg. Manden skulle eftersigende have skyldt de tre sigtede penge.

De anholdte personer skulle ifølge politiinspektør Kim KIiver have fordelt narkotika, som siden er blevet solgt videre flere steder på Sydsjælland - som for eksempel på en parkeringsplads i Vordingborg. Det er politiets opfattelse. 

Den offentlige parkeringsplads ligger op til Kildemarksvej i nærheden af Vordingborg Gymnasium, handelsskolen ZBC og nogle ungdomsboliger. Her har TV2 ØST tidligere offentliggjort optagelser af, hvordan handlen af narkotika foregik helt åbentlyst i dagtimerne.

VIDEO: Her kan du se eksempler på, at unge køber og sælger stoffer på en parkeringsplads i Vordingborg.

02:06 Luk video

Den 22-årige mand fra Falster er ligesom de tre andre mænd varetægtsfængslet frem til den 16. december i år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App