Lastbilulykke spærrede motorvej - er nu helt åben igen

En ulykke på Sydmotorvejen har lukket strækningen lige nord for Farøbroen i begge retninger

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Artiklen er opdateret
Clock18. jul 2020, kl. 17:48
Klokkan 19.40 melder Vejdirektoratet, at motorvejen nu er åbent i ét spor i nordgående retning,
Clock18. jul 2020, kl. 17:51
OBS: Denne artikel opdateres først igen søndag morgen. Hold dig orienteret om trafiksituationen på trafikinfo.dk.
Clock19. jul 2020, kl. 05:09
Opdateret med oplysningen op, at vejen blev helt genåbnet omkring klokken 21 lørdag aften.

En trafikulykke med en lastbil er sket på Sydmotorvejen kort før klokken 14.16 i nordgående retning lige efter afkørsel 41, Vordingborg.

- Politi og skiltevogn på stedet. Giv plads og vis hensyn, hedder det i en kort opdatering fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter, som arbejder på at trafikken kan afvikles hensigtsmæssigt.

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at ingen personer er kommet til skade, men at der en del materiel skade, som følge af at en lastbil er kollideret med en skiltevogn på stedet.

- En lastvogn var i færd med at skifte hjul. En skiltevogn holder bag ved den, da en lastbil kører op i skiltevognen bagfra, siger vagtchef Anders Dahl Nielsen.

- Qua der er mange biler på vejene i dag, har det givet nogle udfordringer. Vi er i gang med at rydde op og har tømt motorvejen for ventende biler og afventer nu en sværtransport til lastbilerne.

Tidspunktet for en genåbning af motorvejen er endnu uvist, men ifølge Vejdirektoratet bliver det først i løbet af aftenen. Klokken 19.40 er et enkelt spor åbnet i nordgående retning, og kort før klokken 21 kunne politiet og Vejdirektoratet melde, at vejen igen var helt åben.

Motorvejen er som følge af ulykken lukket i begge retninger. Billeder fra stedet viste, hvordan bilerne i kø kort efter ulykken var kørt ind til siden for at gøre plads til redningskøretøjer.

Ifølge Vejdirektoratet forventes vejen først genåbnet sidst på eftermiddagen.

TV2 ØST har talt med en af de bilister, der holder i køen i det sydgående spor.

Øjenvidnet oplyser, at enkelte af de ventende bilister i køen har mistet tålmodigheden. Gennem en åbning i autoværnet er de vendt rundt og har sat kursen tilbage i nordgående retning på den tomme motorvej.

Opdateret
Clock18. jul 2020, kl. 14:00
Opdateret med kommentar fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
 
  Foto: Kasper Bruun Vindum Brandt