Hunde løs på Møn: Ejer nu sigtet for 14 forhold

Retssagen mod ejeren af to hunde på Møn, der blandt andet har bidt andre dyr og mennesker, er udskudt, fordi der er kommet flere anklager mod kvinden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anklageskriftet mod en kvinde fra Møn, hvis to hunde har bidt andre dyr og en mand, vokser og vokser. Derfor er sagen, der skulle have været for retten den 6. marts, blevet udskudt.

Oprindeligt var kvinden sigtet for i alt 7 forhold, men i takt med efterforskningen er det antal nu fordoblet, så kvinden i alt er siget for 14 forhold.

- Det er sjældent, at vi ser nogle sager med hunde, hvor der er så mange forhold, siger Maria Comerou Jepsen, senioranklager, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Nægter sig skyldig

De 14 forhold dækker over i alt 10 enkeltstående anmeldelser. Kvinden er blandt andet sigtet for at lade sine hunde rende løs, bide andre hunde og dyr og for ikke at have forsikring på sine hunde.

quote Der er tale om en bødesag, og vi nærmer os efterhånden et stort beløb

Maria Comerou Jepsen, senioranklager, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

- Der er tale om en bødesag, og vi nærmer os efterhånden et stort beløb, fortæller senioranklager Maria Comerou Jepsen.

Overtrædelserne er dog ikke så alvorlige, at kvinden kan risikere at miste retten til at have hund. Kvinden nægter sig skyldig.

Har skabt stor usikkerhed

TV ØST har flere gange fortalt om de to hunde af racen Broholmer, der har skabt stor usikkerhed blandt naboerne. Hundene har blandt andet dræbt en kat og bidt andre hunde.

D. 5 februar gik politiet ind i sagen, da hundene bed en mand i låret. De to hunde er nu på et internat. 

Med de nye forhold i anklageskriftet forventer senioranklager Maria Comerou Jepsen, at retssagen mod kvinden vil køre i april eller maj måned.