Forretningsmand har købt privat ø: Her er prisen

Det er netop blevet offentliggjort, hvad rigmanden Per Wimmer har betalt for Masnedø Kalv, som han nu kan kalde for sin private ø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For et par uger siden spredte nyheden sig om købet af den private ø Masnedø Kalv ved Vordingborg. Eventyreren og forretningsmanden Per Wimmer stod bag købet, men hvad han havde givet for øen kunne man dengang kun gisne om. 

Men nu er købssummen blevet offentliggjort. 

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Masnedø Kalv
Læs også
Stor interesse for privat ø - den bliver vist frem for købere i næste uge
Masnedø Kalv
Læs også
Stor interesse for privat ø - den bliver vist frem for købere i næste uge

Filantropen - som blandt andet står bag investeringsbanken Wimmer Financial og rumprojektet Wimmer Space - har nemlig betalt intet mindre end 7,3 millioner kroner for den 2,3 hektar store ø i Storstrømmen.

En handel, der var i hus blot 14 dage efter, han hørte om øens eksistens for første gang:

- Det var lidt et impulskøb for at være helt ærlig, lød det fra Per Wimmer, da handlen var i hus. 

- Jeg er sådan en type, der ret hurtigt kan tage beslutninger. Enten kan jeg lide det, eller også kan jeg ikke lide det - og den her (Masnedø Kalv red.) kunne jeg godt lide. Det spillede også ind, at beliggenheden er helt i top; jeg kan flyve ind fra London og tage en helikopter til øen fra Kastrup på 12 minutter eller lidt over en time i bil.

Millionafslag med i handlen

Salget af øen - som også huser et sommerhus i form af en norsk bjælkehytte på 78 kvadratmeter - blev håndteret af liebhavermæglerkæden Lützau.dk. Oprindeligt var øen sat til at koste 10 millioner kroner, men da Per Wimmer slog til, lød udbudsprisen ifølge Boliga.dk på 8.295.000 kroner.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er altså lykkedes forretningsmanden at få en rabat på næsten en million kroner for øen, som han har fortalt skal bruges som et privat fristed og ikke kommercielt.

Wimmer er ikke den eneste, der kan tilføje ø-ejer til CV’et i år. I juni blev den otte hektar store Langø udenfor Langeland nemlig solgt for ti millioner kroner. 


Nyhedsoverblik