¨

18-årig sigtet efter brand på sundhedscenter på Møn

Bygningen, som i dag huser Stege Sundhedscenter, har tidligere været øens sygehus. Kirurgisk Center Møn oplyser til TV2 ØST, at deres lokaler er berørt af branden, ligesom også Nordic Medicares lokaler er ramt. Foto: Per Rasmussen

En 18-årig mand er sigtet, efter der onsdag opstod brand i Stege Sundhedscenter på Møn som følge af et uheld med en ukrudtsbrænder.

En 18-årig mand er sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, efter der onsdag opstod brand på Stege Sundhedscenter.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Ifølge politiet opstod branden, da medarbejderen ved et uheld fik antændt en busk med en ukrudtsbrænder. Ilden fik derfra fat i bygningen, som fik sig en del skader på grund af branden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Branden opstod på grund af et uheld med en ukrudtsbrænder. Nu er en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Foto: Per Rasmussen

Lægekliniks tag styrtede ned

Meldingen om branden kom klokken 13.03. Branden var så omfatten, at Beredskabsstyrelsen Sjælland assisterede Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i slukningsarbejdet.

Kirurgisk Center Møns lokaler blev berørt at branden, ligesom Nordic Medicare, som driver lægeklinikken i Stege, også blev ramt.

Den sundhedsfaglige direktør hos Nordic Medicare, Niels Riewerts Eriksen, fortalte onsdag til TV2 ØST, at taget på klinikken var styrtet ned. De ville derfor låne lokaler i Sundhedshuset, så de cirka 50 patienter, der bliver tilset om dagen i lægeklinikken, stadig kan beholde deres lægetid.

Ingen kom til skade ved branden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App