18-årig sigtet efter brand på sundhedscenter på Møn

En 18-årig mand er sigtet, efter der onsdag opstod brand i Stege Sundhedscenter på Møn som følge af et uheld med en ukrudtsbrænder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 18-årig mand er sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, efter der onsdag opstod brand på Stege Sundhedscenter.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Ifølge politiet opstod branden, da medarbejderen ved et uheld fik antændt en busk med en ukrudtsbrænder. Ilden fik derfra fat i bygningen, som fik sig en del skader på grund af branden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Branden opstod på grund af et uheld med en ukrudtsbrænder. Nu er en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.
Branden opstod på grund af et uheld med en ukrudtsbrænder. Nu er en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven. Foto: Per Rasmussen

Lægekliniks tag styrtede ned

Meldingen om branden kom klokken 13.03. Branden var så omfatten, at Beredskabsstyrelsen Sjælland assisterede Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i slukningsarbejdet.

Kirurgisk Center Møns lokaler blev berørt at branden, ligesom Nordic Medicare, som driver lægeklinikken i Stege, også blev ramt.

Den sundhedsfaglige direktør hos Nordic Medicare, Niels Riewerts Eriksen, fortalte onsdag til TV2 ØST, at taget på klinikken var styrtet ned. De ville derfor låne lokaler i Sundhedshuset, så de cirka 50 patienter, der bliver tilset om dagen i lægeklinikken, stadig kan beholde deres lægetid.

Ingen kom til skade ved branden.