Flere 10-årige piger udsat for blotter - lavede pruttelyde og viste sit lem

En mand stod skjult i et buskads tæt ved en skole i Strøby Egede torsdag eftermiddag, hvor han hev sine bukser ned og viste sit lem til nogle unge piger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Turen hjem fra skole bød på en ubehagelig overraskelse for flere piger torsdag eftermiddag i Strøby Egede på Stevns.

Omkring klokken 12.20 stødte to lokale piger på ni og ti år på en mand, der befandt sig i et buskads med bukserne nede og viste sit lem frem. Pigerne lagde mærke til ham, fordi han lavede pruttelyde for at fange deres opmærksomhed.

Nogenlunde samtidig kørte en anden lokal tiårig pige sammen med to veninder på Stevnsvej, da de så en mand, formentlig den samme, blotte sig gennem et hul i en hæk. Også her havde manden gjort opmærksom på sig selv ved hjælp af pruttelyde.

quote Han får tilfredsstillelse i at blive set, så manden er ikke løbet efter pigerne

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Opalvej er en villakvartersvej, der er nabo til Stevnsvej, så jeg tror, at manden har stået et og samme sted, og så er pigerne kommet forbi med få minutters mellemrum på vej hjem fra skole. I hans øjne er det jo et fint sted at stille sig op, hvis man gerne vil blotte sig for børn, og det er jo dybt bekymrende, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen forsøg på fysisk kontakt

Pigerne fra begge grupper var blevet meget forskrækkede og havde skyndt sig hjem og fortalt det til deres forældre.

- Der har ikke været forsøg på nogen fysisk kontakt. Han får tilfredsstillelse i at blive set, så manden er ikke løbet efter pigerne eller taget kontakt på anden måde, fortæller Martin Bjerregaard. 

Forældrene til begge pigegrupper anmeldte hændelserne torsdag eftermiddag og aften.

Pigerne er ifølge Martin Bjerregaard endnu ikke blevet afhørt, og politiet er nu i gang med at vurdere, om de, på grund af deres unge alder, skal videoafhøres med henblik på at kunne identificere manden.

Politiet har ifølge Martin Bjerregaard indtil videre ikke modtaget andre anmeldelser omkring blotteren. Det er dog vigtigt for Midt- og Vestsjællands Politi, at borgerne i Strøby Egede bliver bekendt med, at der er en blotter på spil i området. 

- Nu har vi oplyst, at der er denne her mand, der huserer i området, og det gør jo, at alle, der bor i området, forhåbentlig er lidt mere opmærksomme og bemærker, hvis nogen opfører sig lidt besynderligt eller mærkeligt og kan anmelde det, siger Martin Bjerregaard.

Retten i Næstved
Læs også
Voldtægtsdømt idrætslærer frikendt for blufærdighedskrænkelser
Retten i Næstved
Læs også
Voldtægtsdømt idrætslærer frikendt for blufærdighedskrænkelser

Politiet søger vidner

Den ene af pigegrupperne har, trods forskrækkelsen, været i stand til at give et signalement af manden.

quote Når vi får sådan nogle anmeldelser her, så kigger vi jo selvfølgelig på, om der er nogen, vi kunne mistænke

Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi

Han beskrives som mand, dansk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, kort hår og solbrændt.

- Når vi får sådan nogle anmeldelser her, så kigger vi jo selvfølgelig på, om der er nogen, vi kunne mistænke for at lave det nummer her, og umiddelbart så er svaret nej. Så derfor beder vi også om befolkningens hjælp til at prøve at få ham her identificeret, siger Martin Bjerregaard.

Politiet hører derfor gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Kontakt politiet på tlf. 1-1-4 med oplysninger i sagen.


Nyhedsoverblik