To personer sigtet for røveri - satte pistol for tindingen af 51-årig

En 17-årig dreng og en 32-årig mand skal tirsdag fremstilles i grundlovsforhør, hvor de er sigtet for et røveri begået i Dianalund.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tirsdag skal to personer fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Næstved. De er begge sigtet for røveri mod en 51-årig mand.

- De er sigtet for torsdag den 30. september i forening at have lokket den 51-årige til en privat adresse i Dianalund, hvor de satte en pistol for tindingen af ham, fortæller politikommissær Jens Jedig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to personer, en 17-årig dreng fra Sorø Kommune og en 32-årig mand fra Kalundborg Kommune, stjal et større kontantbeløb dansk og udenlandsk valuta fra den 51-årige, to mobiltelefoner, en bilnøgle og en pung med personlige papirer og kort i.

Læs også
Røver truede ægtepar med pistol - nu knyttes endnu et offer til sagen
Læs også
Røver truede ægtepar med pistol - nu knyttes endnu et offer til sagen

Efterfølgende flygtede de fra stedet til fods. 

De formodede gerningsmænd blev anholdt tirsdag morgen og bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13.00. Her vil anklagemyndigheden begære lukkede døre i sagen.

- Vi kommer til at bede om lukkede døre, fordi vi mistænker, at der kan være flere gerningsmænd involverede, fortæller Jens Jedig. 


Nyhedsoverblik