Røver truede ægtepar med pistol - nu knyttes endnu et offer til sagen

Endnu en sag er knyttet til sagen om et røveriforsøg på et ægtepar mandag aften i Kalundborg. Politiet efterlyser vidner i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Først blev et ægtepar truet med en pistollignende genstand. Få minutter senere gik det ud over en 57-årig mand i Kalundborg på næsten samme måde.

Det får nu politiet til at knytte de to sager sammen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ægteparret blev passet op omkring klokken 22.00 foran deres hjem på Bredekildevej. Cirka klokken 22.50 blev den 57-årige mand på lignende vis passet op på Banegårdspladsen i Kalundborg.

Anmeldt tirsdag

Manden anmeldte først røveriforsøget tirsdag morgen, men forklarede, at han først verbalt var blevet truet til at udlevere nogle penge, hvilket han nægtede.

Røveren fremtog en pistollignende genstand og truede igen offeret til at udlevere nogle penge. Den 57-årige nægtede igen og gik væk til et mere befærdet området, hvorefter røveren med uforrettet sag gik i retning mod perronen på togstationen.

Læs også
Ægtepar truet med pistol foran deres hjem i Kalundborg
Læs også
Ægtepar truet med pistol foran deres hjem i Kalundborg

- Vi går ud fra, vedkommendes motiv slet og ret har været at true sig til penge, forklarer Thomas Christensen, der er kommunikationschef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- På nuværende kan vi ikke sige, hvilke spor vi har i sagen, nu arbejder vi med efterforskningen af, hvem manden kan være. Derfor hører vi også gerne fra folk, som færdes i området, og som kunne have set et eller andet, tilføjer han.

Udsender signalement

I alt har politiet modtaget de to henvendelser til sagen.

- I det seneste tilfælde er han forsvundet fra stedet – gående fra stedet mod togstationen – hvor sporet ender ind til videre.

Læs også
Politiet søger vidner - rykkede ud til bil i flammer
Læs også
Politiet søger vidner - rykkede ud til bil i flammer

Den delvist maskerede røver blev beskrevet som:

  • En mørklødet mand
  • I slutningen af 20'erne
  • Omkring 175 centimmeter høj og var iført mørkt tøj.


Røveren talte gebrokkent dansk under røveriforsøget over for den 57-årige, der slap fysisk uskadt fra sagen.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har været i området ved Kalundborg togstation og busholdepladsen mandag aften. Politiet håber, at de kan fortælle om, hvad de har set i området.

Kontakt politiet på telefon 1-1-4.