Ny eftersøgning af 39-årige mand fra Sorø endte uden resultat

Politiet ledte igen fredag formiddag efter 39-årige Nicki, der er forsvundet i Sorø. Men uden resultat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag formiddag genoptog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi eftersøgningen af 39-årige Nicki fra Sorø, der ikke er set siden søndag aften på sin bopæl i Sorø.

 Eftersøgningen skete på baggrund af en henvendelse til politiet.

- Men det gav ikke nye svar, og eftersøgningen er nu indstillet igen, fortæller vagtchef Lars Westerweel, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har ledt efter 39-åige Nicki mandag, tirsdag og onsdag i denne uge. Mandag ved 07.00-tiden var der to vidner, der gik sammen, som begge mener, de har set den eftersøgte ved Sorø Sø.

Henvendelsen gik på, at der var noget, der flød rundt ude på Pedersborg Sø. Mandskab sejlede ud på søen og ledte i omkring halvanden time, men det førte altså ikke til, at opklaringen af sagen kom nærmere.

FAKTA OM NICKI:

 

Politiet har søgt med hunde, droner og helikopter efter den forsvundne mand.
Politiet har søgt med hunde, droner og helikopter efter den forsvundne mand. Foto: Lind Foto

I hele processen har politiet søgt vidner eller oplysninger fra folk, der mener de har set eller hørt noget, der kan opklare, hvor Nicki befinder sig.

- Vi er særligt interesseret i at høre fra folk, der bor i Sorø-området, og hvis de har skure eller andre små bygninger, hvor det kan tænkes, at han befinder sig, må de gerne tjekke dem. Vi forventer, han er i Sorø, sagde politikommissær Tom Stysiek til TV2 ØST torsdag.

Nickis bil har ikke været ude at køre umiddelbart inden hans forsvinden, og den står stadig på hans bopæl, oplyser politiet.

Eftersøgning tirsdag på Sorø Sø.