Efter mistænkelig brand: Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde 68-årig

Politiet leder mandag stadig efter 68-årige Kiehn Georg Andersen, der bor i den ejendom i Ruds Vedby, der brændte søndag morgen. Derfor offentliggør de nu et billede af manden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har endnu ikke fundet den 68-årige Kiehn Georg Andersen, som bor i det hus i Ruds Vedby, der tidligt søndag morgen stod i flammer.

Derfor offentliggør de nu et billede af manden.

Hele søndagen har politiet været talstærkt til stede ved huset. De har ledt i området med både hunde og droner uden at finde manden. Samtidig betegner de branden som "mistænkelig".

- Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig, sagde politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan her så det ud i morges, da branvæsnet arbejdede på at slukke ilden.

Mandag fortsætter politiet deres arbejde med at finde Kiehn Georg Andersen og undersøge, hvad der lå til grund for branden.

- Vi arbejder videre med uformindsket styrke i dag, for vi er ikke kommet nærmere den 68-årige. Vi har i går iværksat en omfattende eftersorskning, og den fortsætter i dag. Det vil sige, der skal afhøres folk, og så skal vi få kortlagt, hvad der er sket, siger Kim Kliver mandag formiddag.

Brand udbrød tidligt søndag

Meldingen om branden indløb hos brandvæsenet klokken 06.09 søndag morgen.

Da der holdt en parkeret bil i indkørslen, frygtede man, at der kunne være personer i huset. Røgdykkere blev derfor indsat for at undersøge det brændende hus - dog uden at finde nogen.

Konklusionen var derfor i første omgang, at ingen var kommet noget til ved branden - en melding, som politiet nu modererer og for en sikkerheds skyld undersøger nærmere.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Mahmoud Riyad Al-Tamir - TV2 ØST
Politiet har ledt i området med både hunde og droner.
Politiet har ledt i området med både hunde og droner. Foto: Mahmoud Riyad Al-Tamir - TV2 ØST

Efterlyser vidner

Politiet har dagen igennem snakket med flere naboer i området.

- Det er helt normal procedure at snakke med naboerne i sådan en sag her. Vi har snakket med dem om, hvorvidt de har set noget, siger Kim Kliver.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder offentligheden om hjælp til at opklare mysteriet omkring den forsvundne mand.

De vil derfor meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har informationer om den 68-årige mands færden.

Har du informationer i sagen så kontakt politiet på telefon 1-1-4.