Politiet: 200 nye tip i Emilie Meng-sagen

Politiet har fået over 200 tip, siden man for en uge siden oplyste om bil i sag om dræbte Emilie Meng.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er strømmet ind med henvendelser til politiet, efter at politiet i sidste uge gik offentligt ud med oplysninger om en bil, der var blevet set på Korsør Station, hvor 17-årige Emilie Meng forsvandt 10. juli sidste år.

Det oplyser politikommissær Steen von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tirsdag.

Antallet af henvendelser i sagen har efter tippet således rundet 200. Politiet offentliggjorde tirsdag i sidste uge, at der var set en lys bil - formentlig en Hyandai i30 ved stationen.

Politiet har nu fået masser at se til i sagen, fortæller politikommissæren.

- Men der er ikke noget, der som sådan rykker, siger Steen von Würden.

Han fortæller, at de fleste henvendelser drejer sig om sporet med bilen, men at der også er generelle tip om personer, som folk mener, har haft en mistænkelig adfærd.

Ikke nødvendigvis en hvid bil

Steen von Würden fortæller, at de stadig gerne hører fra personer, der kan komme med oplysninger i sagen. Han understreger, at politiet ikke er helt sikre på, hvilken nuance bilen fra overvågningen har.

- Den modelbil, som blev vist i sidste uge, fremstår hvid. Men det er en lys bil, som vi søger, siger han.

Sidst Emilie Meng blev set i live, sagde hun farvel til sine veninder på Korsør Station efter en bytur i juli. Senere samme dag skulle hun have været på arbejde som kirkesanger, men hun dukkede aldrig op.

Ved juletid sidste år blev hendes lig fundet nær Borup på Midtsjælland.

En omfattende eftersøgning har været i gang, siden den 17-årige pige forsvandt. Der er blandt andet blevet søgt i flere haveforeninger i lokalområdet uden held.

Desuden har politiet undersøgt, hvilke telefoner der har været tændt i det område, hvor hun forsvandt. Et hus i Korsør blev også ransaget flere gange, men det førte heller intet med sig.