¨

Politi bekræfter: Skuddrama ved Slagelse Sygehus har intet med sygehuset at gøre

Foto: Michael Nordborg

Skuddramaet, der fandt sted mandag aften i nærheden af Slagelse Sygehus, har ingen tilknytning til sygehuset.

Maskerede mænd skød efter en 23-årig kvinde ved Slagelse Sygehus sent mandag aften.

Vi betragter det her som drabsforsøg, og derfor laver vi nogle meget grundige undersøgelser, som typisk vil tage nogle dage

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet har hele natten efterforsket skudepisoden og undersøgt området på parkeringspladsen ved Ingemannsvej og Slagelse Sygehus.

- Vi betragter det her som drabsforsøg, og derfor laver vi nogle meget grundige undersøgelser, som typisk vil tage nogle dage, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sygehuset har sendt mail ud for at berolige ansatte

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvad motivet til skyderiet kan være, men de understreger, at der ikke er nogen grund til at være bekymret, hvis man er patient på Slagelse Sygehus.

- Der er ikke noget, der tyder på, at sygehuset spiller en rolle i den her sag. Det er foregået på parkeringspladsen ude foran, men der er ikke noget, der peger i retningen af, at sygehuset skulle være involveret, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Artiklen fortsætter under kortet.

Skudepisoden fandt sted midt mellem sygehusets bygninger. Foto: Skraafoto.dk, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Vi har fået oplyst af politiet, at skudepisoden ikke har nogen relation til vores sygehus eller til vores personale

Michael Werchmeister, konstitueret direktør for Næstved, Ringsted og Slagelse sygehuse

TV ØST erfarer, at Sygehuset har sendt en mail ud til medarbejderne om, at de har fået at vide, at det ikke har relation til sygehuset.

- Vi har fået oplyst af politiet, at skudepisoden ikke har nogen relation til vores sygehus eller til vores personale, og vi er helt trygge ved, at politiet tager sig af sagen, siger Michael Werchmeister, konstitueret direktør for Næstved, Ringsted og Slagelse sygehuse.  

Der kan gå nogle dage, før politiet kan sige mere

Det lykkedes den 23-årig kvinde at flygte fra stedet og slippe uskadt derfra. Politiet kan endnu ikke sige noget nærmere om den eventuelle relation, som gerningsmændene måtte have til kvinden.

- Vi arbejder i øjeblikket på dels at klarlægge motivet og dels at klarlægge hændelsesforløbet. Der foretages en række afhøringer og kriminaltekniske undersøgelser, og så håber vi på, at det fører til et mere klart billede af, hvad der er sket deroppe, siger Søren Ravn-Nielsen.

Der kan dog gå nogle dage, før man bliver endnu klogere på forløbet, oplyser efterforskningslederen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger i øjeblikket vidner i sagen.

- Vi er meget interesserede i at høre fra personer, der imellem klokken 22.00 og 22.45 har opholdt sig i området oppe ved parkeringspladsen ved Ingemannsvej og Slagelse Sygehus.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App