¨

Politi: Skyderi ved sygehus var drabsforsøg

00:39

En 23-årig kvinde, der blev beskudt af maskerede mænd ved Slagelse sygehus sent mandag aften. Sagen efterforskes nu som drabsforsøg. Foto: Michael Nordborg

00:39

En 23-årig kvinde, der blev beskudt af maskerede mænd ved Slagelse sygehus sent mandag aften. Sagen efterforskes nu som drabsforsøg. Foto: Michael Nordborg

1 af 2

En 23-årig kvinde blev sent mandag aften beskudt af maskerede mænd ved sygehuset i Slagelse, imens hun sad i sin bil.

Sagen om den 23-årig kvinde, der blev beskudt ved Slagelse sygehus sent mandag aften, efterforskes nu som drabsforsøg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. Politiet kan dog endnu ikke oplyse nærmere om motivet for skyderiet.

Artiklen fortsætter under kortet

Skudepisoden fandt sted midt mellem sygehusets bygninger. Foto: Skraafoto.dk, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Kvinde flygtede fra parkeringspladsen

Mandag aften klokken 22.38 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at der var affyret skud mod et køretøj på en parkeringsplads ved Ingemannsvej ved Slagelse Sygehus.

- Vi har lavet nogle undersøgelser og har en idé om, hvor mange skud, der er blevet affyret. Men det er ikke noget, vi vil ud med på nuværende tidspunkt, siger efterforskningsleder Steen Von Würden, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Køretøjet blev ført af en 23-årig kvinde, der dog ikke blev ramt af skuddene.

- Den forurettedes bil, er blevet ramt, men jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvor den er blevet ramt. Men den forurettede er heldigvis ikke blevet ramt, siger Steen Von Würden.

Da kvinden flygtede fra parkeringspladsen, ramte hun en hvid bil, der stod i nærheden. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Da kvinden forsøgte at flygte fra parkeringspladsen, ramte hun to biler. Den ene bil er nu fjernet og kørt til tekniske undersøgelser i Glostrup.

Kvinden har angiveligt ikke tilknytning til sygehuset

Politiet kan over for TV ØST bekræfte, at episoden umiddelbart ikke har tilknytning til Slagelse Sygehus.

TV ØST erfarerer, at Sygehuset har sendt en mail ud til medarbejderne om, at de har fået at vide, at det ikke har relation til sygehuset.

- Vi har fået oplyst, af politiet at skudepisoden ikke har nogen relation til vores sygehus eller til vores personale, og vi er helt trygge ved, at politiet tager sig af sagen, siger Michael  Werchmeister, konstitueret direktør for Næstved, Ringsted og Slagelse sygehuse.  

Skyderiet mod kvinden er dog foregået på parkeringspladsen på sygehusets område. 

- Indtil videre kan vi sige, at det var en 23-årig kvinde. Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvilken relation gerningsmændene måtte have til hende, eller om det er bilen, man har været ude efter, og troede der sad én anden i bilen, siger efterforskningsleder Steen Von Würden.

Politiet søger vidner i sagen

Politiet har natten igennem foretaget en række undersøgelser på gerningsstedet for at klarlægge hændelsesforløbet. Undersøgelserne er fortsat i gang, og derfor kan politiet ikke oplyse flere detaljer.

Politiet er meget interesseret i at modtage henvendelse fra vidner, der har været i området ved Ingemannsvej og Slagelse Sygehus i tidsrummet fra mandag mellem klokken 22.00 og klokken 22.45 og som kan have observeret mistænkelige personer eller køretøjer.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App