Butik måtte lukke efter brand: Nu driver de butikken hjemmefra

Profil Optik i Slagelse måtte lukke butikken på grund af vandskader efter brand i bygningen. Derfor er biksen rykket ind i butikschefens hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos Profil Optik i Slagelse har rigeligt at se til.

Faktisk så meget, at selv ikke en brand stopper dem i at hjælpe deres kunder. For siden branden i en etageejendom på Fisketorvet lørdag aften har de drevet brille-forretningen hjemme i privaten. Helt konkret ved butikchefens køkkenbord.  

- Vi har altid vidst, at vi kunne klare alting, men nu har vi i hvert fald fået bevist overfor hinanden, at vi kan klare alting, siger Marianne Stock, butikschef i Profil Optik.

Branden opstod i lejligheden oven på butikken. Og selvom branden hurtigt var under kontrol - så nåede den at forårsage store skader.

- De der 20.000 liter, tror jeg det var, de brugte til at slukke branden med, ligger og drypper rundt i lofter, vægge og på al vores inventar.

Lukket på ubestemt tid

De store vandskader betyder altså, at butikken på Fisketorvet 4 er lukket på ubestemt tid. Og når man ikke har en butik, så man opfinde alternative metoder. Udover hjemmelevering så har kunderne mulighed for at kigge forbi privaten i Slagelse. 

- Vi har simpelthen været brille-pizzabud, kontaktlinse-pizzabud. Det gælder os alle sammen, siger Marianne Stock.

Men selvom det er gået nogenlunde gnidningsfrit, bliver det godt at komme tilbage bag disken. 

- Så er der jo kunder hos os - og det bliver dejligt, at vi kan servicere dem, som vi plejer, siger Marianne Stock.