Bil kørte ud over skrænt og trillede rundt

En stjålet sort Seat Altea er mandag aften kørt ud over en skrænt ved Skælskør. Tre personer er indlagt til observation.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdateret 09:45
Artiklen er opdateret med flere oplysninger fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En personbil med tre personer er mandag aften kort før midnat kommet grundigt på afveje mellem Lundforlund og Gerlev ved Skælskør.

Det bekræfter vagtchef Lars Denholt ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 23.57 mandag aften, og en patrulje ankom kort efter til en totalskadet bil på en mark ved Skælskør Landevej.

- Den er kørt ud over en skrænt, hvor der er et godt fald, så derfor er der også ret omfattende skader på bilen, fortæller Lars Denholt og fortsætter:

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke klarhed over, hvorfor det er sket, for det er en forholdsvis lige vej. Man kommer ud af Lundforlund, og så skal man ned ad en bakke og op ad en bakke mod Gerlev – og det er så i forbindelse med denne her viadukt, at man af en eller anden årsag ender ude på marken.

Det var her på Skælskør Landevej, at bilen af ukendte årsager kørte ud over skrænten.
Det var her på Skælskør Landevej, at bilen af ukendte årsager kørte ud over skrænten. Foto: René Lind - Lind Foto

Flygtede fra stedet

Da politiet kom frem til ulykkesstedet, sad en 29-årig mand på bagsædet og kunne ikke komme ud ved egen hjælp, mens de to andre havde forladt uheldsstedet, tilkaldt en taxa og blev kørt til en adresse i Skælskør. 

Det var en 30-årig kvinde og en 47-årig mand. Da politiet fandt frem til dem i Skælskør, blev de kørt til undersøgelse og behandling på sygehuset for deres skader. 

Manden, der var efterladt i bilen, blev frigjort af redningsberedskabet og også kørt til behandling på sygehuset. 

To personer blev kørt til sygehuset i ambulance, mens den tredje selv kunne køre derhen.
To personer blev kørt til sygehuset i ambulance, mens den tredje selv kunne køre derhen. Foto: René Lind - Lind Foto

Den 47-årige mand har indrømmet over for politiet, at det var ham, der var fører af bilen, men derudover er hændelsesforløbet endnu ikke helt afklaret, understreger Lars Denholt. 

Vagtchefen kan heller ikke komme det nærmere, hvor store skader de tre personer har pådraget sig ved uheldet.

- Men bilen er trillet rundt i forbindelse med uheldet, så der er risiko for hovedtraumer og ting i den dur. Så det er kutyme, at man som en sikkerhed indlægger dem til observation for at se, om der er sket noget, der udvikler sig over tid, siger Lars Denholt. 

Søger vidner

Ifølge politiet var bilen, de tre forulykkede i, en sort Seat Altea, der var blevet stjålet i Korsør kort før ulykken. 

Vagtchefen har ikke nogen oplysninger om, hvorvidt føreren af bilen kan have været påvirket af alkohol eller stoffer.

Læs også
Skud affyret mod restaurant
Læs også
Skud affyret mod restaurant

Da politiet ikke har nogen umiddelbar forklaring på, hvorfor bilen kørte ud over skrænten, hører de derfor meget gerne fra personer, der kan have bemærket bilen sent mandag aften.

- Vi vil jo selvfølgelig gerne prøve at stykke forløbet sammen, for der kan jo være mange grunde til, at bilen er endt ude på marken. Så hvis nogen har bemærket noget eller været lige i nærheden og set denne her bil, så må man gerne ringe til politiet, fortæller Lars Denholt.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4. 


Nyhedsoverblik