29-årig mand dræbt af skud - nu ransager politiet adresse i Slagelse

Politiet ransager onsdag en adresse i Slagelse. Det sker i jagten på spor i forbindelse med en drabssag fra i sommer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Teknikere og betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi er netop nu i gang med en ransagning i forbindelse med en drabssag.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ransagningen sker som led i efterforskningen af drabet på en 29-årig mand, der blev dræbt af flere skud i et sommerhus i Mullerup i sommer. Drabet blev dengang betegnet som en likvidering.

Ransagningen onsdag er på forhånd blevet godkendt af en dommer. 

Dræbt af flere skud

Drabet fandt sted i Mullerup søndag den 8. juli 2018 klokken cirka 09.00, og blev dengang af politiet kædet sammen med et opgør i et snævert kriminelt miljø.

Det 29-årige offer kom fra Slagelse.

Politiet venter ikke, at dagens ransagninger i sig selv vil føre til anholdelser.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet var massivt til stede i Mullup den 8. juli.
Politiet var massivt til stede i Mullup den 8. juli.
Foto: René Lind - Lind Foto

I forbindelse med eftersøgningen beder politiet vidner melde sig, der måske har viden om sagen.

Desuden beder politiet personer melde sig, der kender til en sølvgrå Peugeot 206 eller personer, der på drabstidspunktet måtte have haft rådighed over en bil af det pågældende bilmærke.

Naboerne kendte ikke beboerne

Ifølge TV ØST's oplysninger var der på adressen, hvor den 29-årige blev dræbt af flere skud, et nedlagt autoværksted, hvor der i dag udelukkende er beboelse.

TV ØST talte dengang med flere naboer, der oplyste, at gardinerne ofte var rullet for, og personerne, der boede i huset, ikke var nogen, naboerne kendte eller så i bybilledet.

Desuden har flere naboer fortalt til TV ØST, at der ofte har været en del trafik på adressen, hvor biler var kørt ind og ud. Ingen af naboerne ønskede dog at fremstå med navn eller billede.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48 eller til nærmeste politi via telefon 1-1-4.