¨

29-årig mand dræbt af skud: Politiet søger vidner

Foto: René Lind - Lind Foto

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter skyderi på en adresse i Mullerup syd for Kalundborg, hvor en 29-årig er blevet dræbt.

Politiet opfordrer fortsat vidner til at melde sig efter et skuddrab i Mullerup syd for Kalundborg, hvor en 29-årig mand fra Korsør søndag morgen blev likvideret.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Man skal passe på med i drabssager, kun at gå i én retning, så derfor efterforsker vi bredt

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet fik meldingen klokken 08.52, hvor tre mænd trængte ind på Mullerupvej 11 og afgav skud mod den 29-årige. Han afgik ved døden.

De tre gerningsmænd flygtede fra stedet i en lille, grå bil i retning mod Gørlev.

Hvilken relation mændene har til hinanden og til den 29-årige dræbte, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt i efterforskningen.

Politiet arbejder med flere teorier på nuværende tidspunkt.

- Man skal passe på med i drabssager, kun at gå i én retning, så derfor efterforsker vi bredt, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Efterlyser vidner

Politiet hører gerne fra borgere i Mullerup, som har set noget mistænkeligt både før, under og efter hændelsen på Mullerupvej. Det kan også være personer, der har kendskab til sagen eller optakten til drabet. 

- Vi er meget interesserede i at høre fra borgere i området, som har set noget mistænkeligt i løbet af morgenen. Det er jo et mindre område, så det kan være en bil eller nogle personer, man har set, som ikke plejer at være der. Så hører vi gerne fra folk, siger Carsten Andersen.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på 1-1-4.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: René Lind - Lind Foto

Naboerne kender ikke beboerne

Ifølge TV ØST's oplysninger er der på adressen et nedlagt autoværksted, hvor der i dag udelukkende er beboelse.

TV ØST har talt med flere naboer, der fortæller, at gardinerne ofte er rullet for, og personerne, der bor i huset, ikke er nogen, naboerne kender eller ser i bybilledet.

Desuden har flere naboer fortalt til TV ØST, at der ofte har været en del trafik på adressen, hvor biler er kørt ind og ud. Ingen af naboerne ønsker at fremstå med navn eller billede. 

Ifølge flere vidner blev en kvinde tidligere i dag ført væk fra adressen af politiet. Dette har politiet dog ikke bekræftet overfor TV ØST. 

Opdatering

  • 08. jul 2018 kl. 14:48 Artiklen er opdateret med nabo- og vidneudsagn
  • 09. jul 2018 kl. 06:55 Artiklen er opdateret: Politiet søger fortsat vidner

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App