Bandekonflikt kan forsinke køreprøver

Den verserende bandekonflikt i hovedstaden kan forsinke lokale køreprøver.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den verserende bandekonflikt og de daglige skyderier særligt i København har fået Rigspolitiet til at opruste i hovedstaden.

Derfor assisterer betjente fra flere kredse for tiden med patruljeringen - også ansatte i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det går dog ud over andre opgaver, som politiet tager sig af lokalt, eksempelvis køreprøver.

quote Vi gør meget ud af at honorere kravene i forhold til ventetider, men det er jo ikke hastende på den måde, så at ventetiden stiger

Lars Harvest, chefpolitiinspektør 

Mens chefpolitiinspektør Lars Harvest slår fast, at der ikke bliver pillet ved antallet af patruljer i gadebilledet, så kan han ikke afvise, at der - igen - vil blive knas med køreprøver, og at ventetiden vil stige.

Det skriver Sjællandske.

- Jeg kan ikke afvise, at der i en periode kan komme udfordringer med køreprøver. Betjente, som står for dem, kan jo ikke både være i København og afvikle køreprøver her, udtaler chefpolitiinspektøren til avisen.

- Vi gør meget ud af at honorere kravene i forhold til ventetider, men det er jo ikke hastende på den måde, så at ventetiden stiger, kan jeg ikke afvise, tilføjer han.

Akutberedskabet kører

Lars Harvest fastslår dog, at akutberedskabet kører som altid.

- Vi piller på ingen måde ved akutberedskabet i kredsen. Det rokker vi aldrig nogensinde ved, så der er ikke færre patruljer i dag, end der har været, siger han.