Ejer til stjålne whiskyflasker for 300.000 kroner fundet

Ejeren af de seks stjålne whiskyflasker er fundet i Egedal Kommune. Flaskerne er dog stadig forsvundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I mandags offentliggjorde Midt- og Vestsjællands Politi et billede af seks flasker whisky  i forbindelse med en efterlysning.

Flaskerne er af mærket Port Ellen og anslås at have en samlet værdi af op til 300.000 kroner.

Politiet efterlyste de dyre dråbers ejermand, og den gode nyhed er, at det er lykkes at finde frem til ejeren, som har kunne bekræfte ejerskabet ud fra de unikke numre, der står på flaskernes etiketter.

- Whiskyen viste sig at stamme fra et indbrud i en privat bolig i Egedal Kommune i slutningen af oktober 2022, oplyser Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Formentlig afsat som hælervarer

Den dårlige nyhed er, at flaskerne ikke er i hverken politiets eller ejerens varetægt.

De stjålne whiskyflasker indgår nu i en større sag, hvor en østeuropæisk mand er varetægtsfængslet og mistænkt for hæleri. 

Politiet ved ikke, hvor de unikke whiskyflasker er endt, men har mistanke om, at de er afsat på det sorte marked enten i Danmark eller i udlandet.

Læs også
Politiet efterlyser ejer - mangler du whisky for 300.000 kroner?
Læs også
Politiet efterlyser ejer - mangler du whisky for 300.000 kroner?

Sagen mod den nu varetægtsfængslede mand startede i slutningen af marts 2023, hvor han, efter i en periode at have været efterlyst af politiet, blev anholdt i Roskilde-området under kørsel i en udlejningsbil.

Mistanken om omfattende hæleri var opstået, da politiet i starten af 2023 havde kontrolleret en varebil ved grænsen med forskellige stjålne effekter på vej ud af Danmark.


Nyhedsoverblik