Nyhedsoverblik

Teenager anholdt efter røveri på station

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt den ene af de to personer, som tirsdag blev efterlyst efter et røveri mod en kiosk på Ringsted Station.

Opdateret: Den anholdte er en 17-årig teenager. Han blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. 

Det skriver Midt- og Vestsjællands Anklagere på X. Her oplyses det også, at den fængslede nægter sig skyldig, og at der er navneforbud i sagen.

Den anden gerningsperson er fortsat efterlyst af politiet.

Hvis man har oplysninger om mandens identitet eller opholdssted, bedes man kontakte politiet på 1-1-4. 

Røveriet fandt ifølge politiet sted kort før klokken 21.00 mandag aften, hvor de modtog anmeldelsen.

To personer var komet ind i butikken og truede medarbejderen med en tang til at udlevere kassebeholdningen. Herefter flygtede de fra stedet til fods.

Da politiet kom til stedet, søgte de uden held efter personerne. Derfor blev der udsendt en efterlysning, hvor de bad eventuelle vidner om at henvende sig, hvis de havde viden om to gerningspersoner.

Og den opfordring gav øjensynligt pote. Det var nemlig på baggrund af et tip fra en borger, at politiet kunne anholde den ene af de to formodede gerningspersoner. 

Det drejer sig om den mand, som politiet mistænker for at have truet personalet med en papegøjetang under røveriet. 

Signalement af den efterlyste

Mand, mellemøstlig af udseende, 180 centimeter, almindelig kropsbygning. Brun hudfarve. Yderligere kendetegn: talte også andet sprog end dansk. Iført sort hætte, sort halsedisse, North Face-jakke med mærke på ryg højre side, sorte bukser, hvide sko.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi.