¨

Pia og David forbereder sig på at løbe fire maratonløb på et døgn

De to har givet sig selv en svær udfordring. Lørdag den 27. maj med start ved midnatstid skal de løbe fire marathonløb - altså godt og vel 42 kilometer fire gange - og det skal gøres på et døgn.

Løbevennerne David Bredo og Pia Hansson glæder sig til at løbe fire maratonløb i Ringsted på bare 24 timer. Gak og løjer, kalder de det

- Det er en fornøjelse hver gang. Jeg elsker at løbe.

Sådan siger 22-årige David Bredo. Han er storforbruger af maratonløb, arrangerer selv løbene og har allerede løbet 358 af slagsen.

- Jeg kalder det humørmaraton. Vi går ind for gak og løjer, tant og fjas - og vi mødes nogle stykker og snakker og griner fra start til mål, siger den unge løbsarrangør.

Man er da helt vildt stolt over, at kroppen kan

Pia Hansson

Hans faste løbeven hedder Pia Hansson fra Snesere. Hun har rundet de 50 år og har løbet 526 maratonløb.

De to har givet sig selv en svær udfordring. Lørdag den 27. maj med start ved midnatstid skal de løbe fire marathonløb - altså godt og vel 42 kilometer fire gange - og det skal gøres på et døgn.

En grænseoverskridende oplevelse

Det er ikke første gang, de gør det. Sidste år i maj gjorde de det også, og selvom det var hårdt, så er de altså klar til en gentagelse. 

Læs også Løber i 24 timer for at hjælpe kræftramte børn

- Man er da helt vildt stolt over, at kroppen kan, siger Pia Hansson.

- Enig, siger David Bredo og tilføjer: 

- Det er en grænseoverskridende oplevelse og lidt af et skulderklap, man giver sig selv.

Hvis du skulle få lyst til at løbe med - hele vejen eller bare lidt af turen - så er du velkommen, siger den unge løbsarrangør. David Bredo træffes på telefon 26191765.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App