Løber i 24 timer for at hjælpe kræftramte børn

I et helt døgn vil Annette Fredskov fra Næstved løbe på løbebånd for at samle ind til kræftramte børn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når Annette Fredskov fra Næstved fredag aften klokken 18 snører løbeskoene og hopper på løbebåndet i motionscentret Scala, så bliver hun der i 24 timer. Kun afbrudt af toiletbesøg og tid til at kunne skifte sko.

- Jeg har taget tre par sko med. Når man løber på løbebånd, så kommer man meget til at træde det samme sted, så skoene kan godt komme til at gnave, og man kan også komme til at overbelaste sig selv, hvis man bliver ved med at træde de samme sted, siger Annette Fredskov til TV ØST.

Gennemførte 366 maratonløb på et år

Annette Fredskov blev verdenskendt, da hun 2013 gennemførte 366 maratonløb på 356, og hendes præstation blev dækket af både danske såvel som internationale medier.

Det er da også en ny personlig rekord, som Annette Fredskov sætter i morgen klokken 18, når hun endelig kan træde ned af løbebåndet efter at have løbet i 24 timer i træk på løbebånd. 

Annette_Fredskov_marathon.jpg
Læs også
Nu har Annette rundet maraton nummer 600
Annette_Fredskov_marathon.jpg
Læs også
Nu har Annette rundet maraton nummer 600

- Min opgave bliver at gøre verdens kedeligste ting til noget sjovt. Normalt løber jeg ude i naturen, så det bliver en udfordring for mig at blive ved med at finde på noget at fokusere på, når jeg bliver ved med at befinde mig det samme sted. Når jeg løber ude i naturen, så skifter man hele tiden placering, og der er altid noget nyt at kigge på. Det bliver uden tvivl en mental udfordring for mig, men jeg er klar til at tage fat. Det handler bare om at blive ved med at tænke positive tanker, siger Annette Fredskov til TV ØST.

Müslibarer og nutellaboller

Annette Fredskov har tanket godt op, inden hun indfinder sig i Scala. Fredag klokken 15 spiser hun et ekstra måltid. Indtil lørdag klokken 18 vil alle hendes måltider blive indtaget på løbebåndet.

- Jeg har pakket både nudler, proteinbarer, müslibarer og boller med nutella. Af drikkelse har jeg både vand og Faxe Kondi, så jeg sørger for at få masser af energi i løbet af natten og dagen. Vi skal sørge for at gøre det til en fest, siger hun til TV ØST.

Når Annette Fredskov løber i Scala fra fredag klokken 18 til lørdag klokken 19, så er det primært for at støtte et godt formål. Via sin facebookside har hun nemlig indsamlet 5000 kroner, som skal gå til Børnecancerfonden.