¨

Byråd bevilger ekstra millioner til Ringsteds stridspunkt

Der skal bruges fire millioner kroner på at færdiggøre ombygningen af Ringsted Torv.

Der er yderligere fire millioner kroner på vej til renoveringen af torvet i Ringsted. Pengene skal betale for at få afsluttet de mange hængepartier.

En bevilling på fire millioner kroner skal endelig få afsluttet den store renovering af torvet i Ringsted.

Det skriver Sjællandske.

Pengene blev bevilget tirsdag af et politisk flertal i kommunen. Socialdemokratiet, De Konservative og Ringstedlisten stemte dog imod at bruge yderligere penge på det storstilede projekt på torvet i den gamle middelalderby.

Politikerne bestemte samtidig at bevilge en halv million kroner til at bygge en café-bygning, der skal stå parallelt med Børsen. Fonden Realdania betaler yderligere en million kroner for café-bygningen.

Kostet mere end 55 millioner

Torvet i Ringsted Kommune har indtil nu kostet mere end 55 millioner kroner, og har været en politisk betændt fornøjelse, hvor blandt andet de konservative har haft som en politisk mærkesag at standse byggeriet af torvet.

Ud over alt det, som man kan se over overfladen, så omfatter renoveringen af torvet blandt andet en større renovering af kloakkerne under fliserne, og med klimasikring over jorden.

Den store renovering har blandt andet betydet, at der er meget færre parkeringspladser på torvet, hvilket tidligere har modtaget kritik fra de lokale erhvervsdrivende.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App