Thomas Adelskov har fået nyt job

Den tidligere borgmester Thomas Adelskov er blevet udpeget som bestyrelsesformand for Arbejdsmarkedets Feriefond.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidligere borgmester i Odsherred Kommune Thomas Adelskov (S) er blevet udpeget som ny bestyrelsesformand for Arbejdsmarkedets Feriefond.

Han er blevet udpeget af beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) og indtager posten fra dags dato.

- Man skal ikke underkende værdien af ferielejre, hvor deltagerne samarbejder om fælles aktiviteter, afprøver forskellige udfordringer og får nye legekammerater og netværk, som kan bryde med social isolation samt bidrage positivt til personlig udvikling og social mobilitet. Denne kombination af glæde og gavn er for mig kernen i feriehjælpen, og Arbejds­markedets Feriefond yder en vigtig indsats, jeg glæder mig til at stå i spidsen for, siger den nye bestyrelsesformand i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse vil sidde på posten frem til den 30. juni 2025.

Læs også
Thomas Adelskov er tilbage i byrådet efter orlov
Læs også
Thomas Adelskov er tilbage i byrådet efter orlov

Tidligere folketingsmedlem

Thomas Adelskov sidder stadig i byrådet for Socialdemokratiet i Odsherred Kommune. Her fungerer han både som anden viceborgmester og medlem af Økonomiudvalget.

Tidligere har politikeren været socialdemokratisk folketingsmedlem, medlem af Arbejdsmarkedsudvalget, medlem af KL's bestyrelse og formand for KL's Socialudvalg.

Arbejdsmarkedets Feriefond uddeler hvert år 40 millioner kroner til et landsdækkende feriehjælpsprogram, som giver vanskeligt stillede familier og børn mulighed for ferie fra en presset hverdag.

Arbejdsmarkedes Feriefonds bestyrelse