Thomas Adelskov er tilbage i byrådet efter orlov

Tilbage i november valgte Thomas Adelskov (S) at tage orlov fra byrådet. Men fra næste uge er han tilbage i økonomiudvalget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Odsherred Kommunes tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem Thomas Adelskov (S) er vendt tilbage til politik efter sin orlov.

- Det er rart. De sidste 12 år har jeg jo brugt 80 timer om ugen på Odsherred, borgere og virksomheder, og det er jo ikke holdt op bare, fordi jeg blev væltet som borgermester i november måned, lyder det fra politikeren.

Læs også
Thomas Adelskov tager øjeblikkeligt orlov fra byrådet
Læs også
Thomas Adelskov tager øjeblikkeligt orlov fra byrådet

Kort tid efter kommunalvalget i november valgte Thomas Adelskov at tage orlov fra byrådet, fordi hans kone var terminalt syg med kræft.

Men fra næste uge vil han igen være at finde til byrådsmøder og udvalgsmøder, hvor han har plads i økonomiudvalget.

Vil stadig kæmpe for Odsherred

Selvom politikeren ikke længere er borgmester, vil han stadig kæmpe for, at Odsherred Kommune bliver et bedre sted at bo.

- Jeg glæder mig til at se med det nye flertal, om vi kan finde ud af at arbejde sammen om det. Og det håber jeg, vi kan.

Læs også
Vælgerlussing til Adelskov - efterladt uden for forhandlingslokalet
Læs også
Vælgerlussing til Adelskov - efterladt uden for forhandlingslokalet

Thomas Adelskov har tidligere siddet i folketinget. I 12 år var han borgmester i Odsherred Kommune, indtil han ved sidste kommunalvalg blev vippet af pinden til fordel for Nyt Odsherreds Karina Vincentz.

Nu er Thomas Adelskov klar til at indtage sin position som menigt medlem af byrådet.

- Jeg har brændt for Odsherred i så mange år som borgmester, og det holder jo ikke op bare, fordi jeg ikke er borgmester mere og har haft en orlov på nogle måneder. Jeg glæder mig til at komme tilbage og kæmpe for Odsherred.