Sjællandsk forlystelsespark får international pris

Sommerland Sjælland har fået en Golden Pony Award.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været ekstra grund til at fejre en vellykket sæson i Sommerland Sjælland. Udover besøgsrekord bød 2022 nemlig også på en international anerkendelse.

Den 5. december modtog direktør Kåre Dyvekær på vegne af Sommerland Sjælland en Golden Pony Award ved Games & Parks Industrys årlige gallashow, der blev afholdt i Italien.

quote Vi sætter stor pris på at have fået en anerkendelse som denne

Kåre Dyvekær, direktør hos Sommerland Sjælland

- Vi er ekstremt stolte over at modtage denne anerkendelse, som ikke kun er baseret på juryens mening, men som også har taget vores gæsters positive feedback med i overvejelserne, udtaler Kåre Dyvekær i en pressemeddelelse.

Og der er god grund til at være glad. Søren Kragelund, der er direktør for Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, fortæller, at både Tivoli og Fårup Sommerland tidligere har modtaget den internationale pris.

- Der bliver lagt mærke til danske forlystelsesparker ude i Europa, og det, synes jeg, er positivt, siger han.

Et klap på skulderen

Søren Kragelund peger på, at Sommerland Sjælland især scorer højt på et bestemt område.

- De er rigtig gode til service, og det er en rigtig god familiepark, siger han.

Direktøren for FFD har selv tidligere modtaget en Golden Pony Award. Han er tidligere direktør og medejer af Fårup Sommerland, og han ved derfor, hvor stor en oplevelse, det er, at få den internationale pris.

Læs også
Sommerland slår ny besøgsrekord
Læs også
Sommerland slår ny besøgsrekord

- Det er et klap på skulderen, og man er jo glad for, at der bliver lagt mærke til en. Det var den første internationale anerkendelse vi fik, og det var vi meget stolte af.

I Sommerland Sjælland er de også stolte af den internationale anerkendelse. Og den 7. december blev det fejret på dansk jord.

Her var medarbejdere, familie og venner samt samarbejdspartnere inviteret til croissanter og bobler i Sommerland Sjællands information.

Læs også
Knuthenborg lokker med verdenssensation i nyt museum
Læs også
Knuthenborg lokker med verdenssensation i nyt museum

- Vi sætter stor pris på at have fået en anerkendelse som denne, der bekræfter os i, at vi er på rette vej med vores strategiske beslutninger, og vi sætter lige så stor pris på al den støtte, opbakning og sparring, vi har fået og stadig får af vores lokalområde og samarbejdspartnere, siger Kåre Dyvekær i pressemeddelelsen.

- Og så må vi selvfølgelig ikke glemme personalets store indsats med at give vores gæster den gode service og gode oplevelser, der gør at de vender tilbage år efter år, siger direktøren.

Sommerland Sjælland ligger ved Nørre Asmindrup, og i år lagde mere end 200.000 gæster vejen forbi forlystelsesparken.