Politiet efterlyste mand efter husspetakler - nu er han fundet

Politiet leder efter en 54-årig mand og bil fra Vig i Odsherred. Nu offentliggører politiet foto af manden og hans bil i håb om hjælp fra offentligheden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
OPDATERING
Den efterlyste 54-årige mand fra Vig er klokken 2034 anholdt og hans bil er ligeledes fundet. Det påregnes at han bliver fremstillet i retten den 6. januar. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.
Clock05. jan 2021, kl. 20:18

Midt- og Vestsjællands Politi har de sidste tre døgn forgæves ledt efter den 54-årige Niels Henrik Christian Jørgensen og hans bil, efter at han forlod en adresse på Højen i Vig i Odsherred Kommune.

Han forlod adressen om eftermiddagen lørdag den 2. januar 2021, efter et husspektakel og en mindre brand i ejendommen.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at lokalisere manden og hans personbil, oplyser de i en pressemeddelelse.

Overfaldt en kvinde, som flygtede fra stedet

Politiet var rykket ud til adressen lørdag efter en anmeldelse om, at den savnede og eftersøgte 54-årige mand havde overfaldet en kvinde, som han havde nære relationer til. Det lykkedes kvinden at flygte fra adressen efter overfaldet, hvorefter hun alarmerede politiet.

Ved politiets ankomst til stedet var der opstået brand i en del af huset, som nu også var forladt af den 54-årige mand. Han formodes at være kørende i sin personbil, der beskrives som:

Ford Fiesta, sølvgrå, årgang 2008, med nummerpladerne ZC24008.

Bilen beskrives som en Ford Fiesta, sølvgrå, årgang 2008, med nummerpladerne ZC24008.
Bilen beskrives som en Ford Fiesta, sølvgrå, årgang 2008, med nummerpladerne ZC24008. Foto: Midt og Vestsjællands politi

Manden kan have behov for hjælp

Yderligere offentliggør Midt- og Vestsjællands Politi nu også et foto af den savnede, da det ikke har været muligt for politiet at finde ham primært ud fra en bekymring om, at han kunne have behov for hjælp efter hændelserne i Vig i lørdags.

Fotoet af Niels Henrik Christian Jørgensen er cirka 10 år gammelt, men skulle dog være vellignende. Hans hårfarve er i dag lidt mere gråligt end hårfarven på fotoet.

Han beskrives i øvrigt som omtrent 170 centimeter høj, med kort hår og var i lørdags formentlig iført blandt andet en hvid T-shirt og mørke bukser.

Oplysninger om både den 54-årige Niels Henrik Christian Jørgensen og hans personbil bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på 1-1-4.