25-årig udsat for vold - nu er tre mænd varetægtsfængslet

Tre mænd er blevet varetægtsfængslet i en måned, efter de torsdag angiveligt udsatte en 25-årig mand for vold i en sag om penge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et økonomisk mellemværende var angiveligt motivet, da en 25-årig mand ifølge politiet blev udsat for vold på en adresse i Nykøbing Sjælland.

Den 25-årige mand blev meldt savnet af nogle bekendte, da de ikke kunne få fat på ham, og de vidste, at han skulle mødes med nogle mænd for at ordne det, som politiet betegner som et økonomisk mellemværende – og som gjorde, at han ikke svarede på mobiltelefonen.

Efter næsten tre timers søgen lykkedes det at finde manden, der havde friske skader på kroppen, der ifølge politiets vurdering stammede fra vold.

De tre formodede gerningsmænd blev alle anholdt. Det drejer sig om en 19-årig mand fra Vestsjælland, en 28-årig sag fra Københavnsområdet og en 29-årig mand uden fast bopæl.

En måned bag tremmer

De blev alle tre fremstillet i grundlovsforhør fredag, hvor resultatet af en undersøgelse af manden fra skadestuen også blev fremlagt. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, og førte til, at de tre blev varetægtsfængslet frem til den 29. september.

Varetægtsfængslingen betyder dog ikke, at sagen er opklaret, oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi undersøger naturligvis sagen videre, og vil forsøge at opklare de ting, som vi endnu ikke ved, siger han.